Borriol: Vilarrocha posa en valor la inversi de la Diputaci a Borriol enfront ?del buit en la gesti i la clara incapacitat de Tena?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183028_110588/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 11-03-2019
Vilarrocha posa en valor la inversi de la Diputaci a Borriol enfront ?del buit en la gesti i la clara incapacitat de Tena?

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Borriol ha explicat que els ms de 240.000 euros que Govern Provincial est invertint en el poble a travs del Pla 135 de 2018 ?permetran cobrir les vergonyes d'un Ajuntament que per desdia i pasotismo t abandonat als seus vens?

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Borriol, Chelo Vilarrocha, ha volgut ressaltar el comproms inversor de la Diputaci de Castell, dirigida pel PP, amb el municipi a travs de el Pla 135 mitjanant una inversi superior a 240.000 euros corresponent al programa de 2018 i que ?est permetent que Borriol duu a terme obres i inversions que d'una altra manera, i veient la desdia de l'alcalde nacionalista, Silverio Tena, serien impossibles?.

L'alcaldable popular ha posat en valor la ?innegable aposta de la instituci provincial pel municipalisme i, per tant, pel desenvolupament dels 135 pobles de la provincia?, una aposta que s'est materialitzant a Borriol a travs de ?diferents obres i projectes que milloren els serveis i infraestructures que el municipi posa a la disposici dels borriolencs?.

Aix, entre les actuacions realitzades a Borriol grcies a la capacitat inversora de la Diputaci ?fruit del rigor en la gesti caracterstic dels governs del PP?, destaquen el condicionament de la zona de jocs infantils en la zona de Poble Nou (16.000 euros), el reasfaltado o adequaci de diferents camins com s el cas del cam de Ratxina (12.000 euros), el cam de l%o2019Assut (25.000 euros), la substituci de l'enllumenat pblic per LED (21.900 euros) o la reparaci de la coberta del Poliesportiu Municipal (8.000 euros).

?Totes elles?, ha incidit Vilarrocha, ?inversions que permetran cobrir les vergonyes d'un Ajuntament (Comproms-PSOE) que porta tota la legislatura ancorat en la desdia i el pasotismo i que, per la seua nul?la capacitat de gesti, t abandonat als seus vens?.



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana