Borriol: Vilarrocha: L'esquerra ha abandonat tota la legislatura a les urbanitzacions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183324_110829/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183324_110829/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 20-03-2019
Vilarrocha: L'esquerra ha abandonat tota la legislatura a les urbanitzacions

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Borriol, Chelo Vilarrocha, ha criticat ?l'injustificable i incomprensible estat d'aband en el qual ha sumit durant tota la legislatura l'esquerra borriolense a les urbanitzacions del municipi en deixar-les, en diferents ocasions, fins i tot sense els serveis mnims garantits?.

L'alcaldable popular ha realitzat aquesta denncia desprs de ?comprovar com la deixadesa de funcions de Comproms, secundada i permesa pel PSOE, est fent que a Borriol hi haja vens de Primera o de Segona nicament pel punt en el qual resideixen. El nacionalista Tena ha decidit que aquells borriolenses que viuen en urbanitzacions no mereixen tenir cobertes les seues necessitats ni tampoc els mateixos serveis que la resta de vens?.

I s que tal com ha posat de manifest Vilarrocha, les urbanitzacions de Borriol no compten amb els serveis mnims exigibles en aspectes tan importants com la recollida de residus. ?Sn molts els vens que ens traslladen les seues queixes perqu els contenidors de les seues urbanitzacions porten dies plens amb el clar problema que a genera en matria de salubritat i neteja?, ha lamentat l'alcaldable del PP.

Una situaci d'aband que s'ha manifestat tamb en matria d'asfaltat de vials pblics ja que ?sn moltes els carrers que necessiten escometre el seu reasfaltado i que, per desdia, l'Ajuntament nicament ha parcheado per a tapar les seues vergonyes. Les poques ganes de treballar pels borriolenses que porten demostrant des de Comproms aquests ltims anys est fent que els vens patisquen retallades en els seus serveis i, per tant, problemes en el seu moment a dia?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana