Borriol: El PP convida a totsels borriolencs a construir ?el Borriol que enamora?


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183404_110899/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 22-03-2019
El PP convida a totsels borriolencs a construir ?el Borriol que enamora?


La candidata del Partit Popular a l'alcaldia, Chelo Vilarrocha, ha anunciat una campanya de recollida de propostesveïnalsperquèelsveïns?siguen elsvertadersprotagonistes del futur del poble i siguen ellselsencarregats de, amb les seues demandes i inquietuds, dissenyar el millor Borriol posible?

?Borriol és un municipi que enamora, replet de potencialitats que volem explotar al màximdesprés de quatreanys de paràlisis i pèrduad'oportunitats. Ha arribat el moment que elsborriolencs siguen elsvertadersprotagonistes del futur del nostrepoble i que siguen ells, desprésd'una legislatura de sectarisme i imposicionsd'esquerres, els que marquen elfutur del seumunicipi?.

Ambaquestesparaules, la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Borriol, Chelo Vilarrocha, ha anunciat que la formació local va a iniciar una campanya de recollida de propostesveïnalsperquè?elsborriolencspuguenfer-los arribar les seuesqueixes, inquietuds i demandes de cara a incorporar la veudelsnostresveïns al projecte de Borriol que estemdissenyant per a recuperar la senda del creixement i desenvolupament?.

Per a arreplegar de primera mà totes les propostes, l'alcaldable popular ha habilitatdueslleres de comunicaciódirectesdins de la campanya?El Borriol que Enamora?; un d'ells a través de WhatsApp en el telèfon 611467963 o bé a través de correuelectrònic en chelovilarrocha@gmail.com.

L'objectiu, tal com ha incidit la candidata del PP a les eleccions del pròxim 26 de maig, és que ?no es quede per escoltar la veu de capborriolenc. Sabem que el principal actiu de Borriol és la seuagent i per açòvolem que siguen ellsels que decidisquenfeiaon ha de caminar el nostrepoble. Solamentaixípodrem construir el?Borriol que enamora??. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana