Borriol: El PSPV-PSOE de Borriol presenta Toni Glvez com candidat per a les eleccions del 26M


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/4/183921_111358/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/183921_111358/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 06-04-2019
El PSPV-PSOE de Borriol presenta Toni Glvez com candidat per a les eleccions del 26M

 El alcaldable reclama deixar de costat la crispaci poltica ?que noms general desafecci? i fer poltica per al poble

Castell. 06/04/2019.- El PSPV-PSOE de Borriol ha presentat aquesta vesprada a Toni Glvez com a candidat socialista en els prxims comicis locals del 26 de maig. En l'acte, en el qual ha estat acompanyat per tota la seua candidatura, l'alcaldable s'ha mostrat ?molt il?lusionat? davant aquest nou repte: ?La responsabilitat que aquesta decisi em suposa s gran, per l'orgull encara ho s ms. Em trobe amb forces per a assumir aquest repte?.

?Ens presentem als eleccions amb un projecte seris, rigors i professional i comptem amb el millor equip perqu aquestes paraules passen a fets?, ha afirmat Glvez. Aquesta afirmaci no s ms que una declaraci d'intencions ?del canvi que est per arribar al nostre municipi?. Aix doncs, el candidat ha llanat al vol la bandera del dileg i la participaci ciutadana com a antdot per a ?els problemes de crispaci poltica i que noms fan que acrixer la desafecci de la poblaci per la poltica. Es pot aconseguir, si hi ha voluntat. Hem de fer poltica i fer poltica s estar al costat de tots els nostres vens aportant solucions?.

EL NOU INSTITUT, UNA PRIORITAT
La campanya dels socialistes es desenvolupar sota l'eslgan ?Millorant Borriol? i inclour mesures ?necessries per a millorar la qualitat de vida dels nostres vens?. La ms prioritria, segons el parer del candidat, ser la construcci del nou centre d'educaci secundria, una demanda histrica de la comunitat educativa i del municipi en general. Davant aix, Glvez ha defensat la gesti del govern de Ximo Puig i ha posat en valor l'anunci, aquesta setmana, que els alumnes de Borriol estudiaran la secundria a partir del prxim curs ?ac a casa, a Borriol?. Ho faran, segons ha dit, en un centre provisional fins que s'execute la construcci del nou edifici.

Toni Glvez tamb ha recalcat la seua vocaci de practicar una poltica de serveis ?descentralitzada?, per aix estendr l'acci poltica a les urbanitzacions del terme municipal, uns nuclis ?molt importants? dins de la configuraci de Borriol i que ?tindran tota la nostra atenci des del minut un, no solament quan vinguen eleccions?. En aquest sentit, s'ha comproms a impulsar l'extensi de la xarxa de garites a les urbanitzacions, com ja ha ocorregut amb Masia Gaet.

UN EQUIP RENOVAT
Per al seu equip, Glvez noms t ?paraules d'agrament per a vosaltres, companys?, ha expressat emocionat en presentar a la seua candidatura, que ha definit com ?renovada, plural i feminista?.

El candidat estar acompanyat en llocs d'eixida per Carla Escrig, auxiliar sanitria, i Ana Benso, graduada social, als quals acompanyar com a nmero 4 l'actual edil Paco Pastor, a qui li ha dedicat un especial agrament: ?Durant aquesta legislatura has donat el millor de tu mateix per a millorar la vida dels nostres vens i t'agrasc que seguisques unit al nostre projecte com a pea important en les nostres llistes?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana