Borriol: Vilarrocha incorpora el talent i la passi per Borriol de Jos Manuel Esteve a la candidatura local del Partit Popular


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184289_111657/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 16-04-2019
Vilarrocha incorpora el talent i la passi per Borriol de Jos Manuel Esteve a la candidatura local del Partit Popular

?Jos Manuel s el millor exemple de passi, comproms i illusi per Borriol. La d'un borriolenc annim que est enamorat del seu municipi i vol dedicar el seu talent i dedicaci per a treballar en pro d'un futur replet d'oportunitats per als borriolencs i desenvolupament per a Borriol?. Amb aquestes paraules la candidata del Partit Popular a l'alcaldia, Chelo Vilarrocha, ha avanat que Jos Manuel Esteve ocupar el segon lloc en la llista local.

Graduat Social per la UJI i molt lligat laboralment al sector cermic com a Director de Compres, amb Esteve el PP incorpora al seu projecte ?el saber fer d'un borriolenc fet a si mateix professionalment i que en cada pas que ha donat sempre ha demostrat que porta en la sang l'ADN borriolenc?.

Cal ressaltar que en l'actualitat Jos Manuel Esteve est bolcat en la promoci i potenciaci de l'esport local. No en va, Esteve ostenta el crrec de vicepresident del Club de Pilota Valenciana i s soci del Club Ciclista de Borriol, amb el qual collabora en tots els seus esdeveniments.

s per a que l'alcaldable popular ha incidit que el nmero 2 de la candidatura local del Partit Popular local ?s exemple i mostra palpable que ambicionem construir un projecte integrador, en el qual el nostre municipi estiga sempre per davant de tot i en el qual l'Ajuntament, desprs de quatre anys infausts d'esquerra sectria, torne a mirar als ulls dels borriolencs. Borriol ho t tot per a enamorar als seus vens i crear un horitz de desenvolupament i oportunitats per per a a s imprescindible que en l'Ajuntament impere la responsabilitat, el treball i el rigor que representa el valor segur que s el PP?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana