Borriol: Vilarrocha: Els agricultors borriolencs mereixen un Ajuntament que done resposta a les seues necessitats?


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/184750_112052/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 03-05-2019
Vilarrocha: Els agricultors borriolencs mereixen un Ajuntament que done resposta a les seues necessitats?

La candidata del PP a l'alcaldia, Chelo Vilarrocha, ha anunciat la seua intenci d'activar el Consell Agrari i impulsar els necessaris treballs per a mantenir els camins rurals i solucionar els problemes d'accs a diferents parcel?les existents en l'actualitat ocasionats per la deixadesa de l'esquerra

?Els agricultors borriolencs mereixen i necessiten un Ajuntament que estiga sempre al seu costat. Que els tendisca la m i done resposta a les seues necessitats desprs de tota una legislatura en la qual per culpa de la desdia de PSOE i Comproms, l'aband total ha sigut l'nica resposta rebuda pels nostres vens?.

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Borriol, Chelo Vilarrocha, ha manifestat el seu ?comproms decidit, inequvoc i ms que necessari, amb els agricultors de Borriol ja que el seu esfor i sacrifici ha de tenir un aliat institucional i no un Ajuntament que li ha posat pedres en el cam?.

Per a evitar aqueixa realitat, Vilarrocha ha incidit en la necessitat d'activar el Consell Agrari en el qual participen agricultors i propietaris de terrenys rurals i, al mateix temps, impulsar des del consistori els necessaris treballs de neteja i adequaci dels camins i sengles rurals del municipi.

En aquesta lnia, l'alcaldable popular ha lamentat ?l'estat d'aband en el qual estan els nostres vials rurals ja que aqueixa situaci s sinnim de problemes per a tots els agricultors i borriolenses que intenten accedir a les seues parcel?les?.

Falta d'inversi i comproms local
Referent a a, la candidata del PP a l'alcaldia ha recordat com ?en aquesta legislatura la inversi en matria de neteja de camins i sendes ha brillat per la seua absncia?. De fet, tal com ha exposat Vilarrocha, ?les niques labors en aqueix sentit s'han realitzat grcies a les subvencions atorgades per la Diputaci?.

?s incomprensible que l'Ajuntament haja abandonat d'aqueixa manera als agricultors i vens amb terrenys rurals. Aqueixa s una realitat que tenim i que anem a canviar. Per justcia i perqu els borriolencs mereixen un aliat en el despatx d'alcaldia que ara, amb l'esquerra, no han tingut?, ha ressenyat Vilarrocha. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana