Borriol: Cs de Borriol proposa habilitar un servei d'impremta per material escolar durant l'Estat d'Alarma


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195159_120932/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 22-04-2020
Cs de Borriol proposa habilitar un servei d'impremta  per material escolar durant l'Estat d'Alarma

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriol, Javier Ramos, ha proposat "habilitar un servei d'impremta per a material escolar durant l'Estat d'Alarma". "Des de Cs hem detectat que malgrat ser les classes online, moltes tasques han d'imprimir-se i algunes llars no compten amb aquesta eina per a poder fer-ho o els suposa una despesa extra que no poden afrontar", ha explicat l'edil.

En aquest sentit, el regidor ha assenyalat que "tant el col·legi com el Consistori compten amb aquest dispositiu". "Demanem al Govern de Compromís que, almenys, estudie la proposta i la manera d'executar-la", ha apuntat Ramos, qui ha informat que "el centre escolar compta amb un conserge que bé podria fer-se càrrec d'aquestes funcions o un funcionari des de l'Ajuntament. Igualment, podria contemplar-se l'opció de portar a casa el material per part de les brigades municipals o voluntaris, tal com ja s'està fent amb altres serveis".

En opinió del portaveu "es tracta de donar les majors facilitats possibles a totes les famílies de Borriol perquè ningú es quede arrere".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana