Borriol: El PP de Borriol exigeix explicacions desprs d'esclatar l'escndol del menjar d'un edil pagada amb diners pblics


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197745_123142/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 03-04-2021
El PP de Borriol exigeix explicacions desprs d'esclatar l'escndol del menjar d'un edil pagada amb diners pblics

El Partit Popular de Borriol ha exigit hui que l'alcalde d'explicacions desprs de complir-se ja una setmana des que esclatara l'escndol d'una factura de 1.800 euros d'un menjar en un restaurant de la localitat autoritzada per un regidor de l'equip de govern en la qual el mateix va participar i que desprs de descobrir la irregularitat per part del PP, s'briga des d'intervenci i per ordre d'alcaldia, revisi de l'expedient.
La portaveu del Partit Popular, Chelo Vilarrocha, ha advertit que l'alcalde ha d'explicar-nos qu ha passat, no sols al Partit Popular, sin a tots els vens de la localitat i, sobretot, si continua confiant en el seu soci de govern, VdeB. El mnim que ens mereixem desprs d'aquest escndol s una explicaci, amb tot luxe de detall.
I s que, l'edil de VdB, Jordi Carballeira, de l'equip de govern, va aprovar com a justificaci per al cobrament de la subvenci una factura d'un menjar amb un cost de 1.800 euros i celebrada en un restaurant de la localitat. Aquesta factura de 1800, pretenia ser justificada amb unes festes que aqueix any no es van celebrar.
El PP va demanar tindre accs a l'expedient i una vegada comprovada la irregularitat en la justificaci, va comprovar que els serveis jurdics alertaven d'aquesta greu infracci, la qual cosa va provocar un decret d'alcaldia i, pel que sembla, va precipitar la dimissi de l'edil en qesti.
Per passada una setmana, l'alcalde segueix sense explicar-nos si continua confiant en els seus socis de govern i si li sembla correcte que en el seu govern es produsquen aquest tipus de qestions que sn ms que reprovables, ha advertit la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana