Borriol: El PP de Borriol aconsegueix que l'ajuntament injecte als comeros les ajudes del Pla Resistir


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198350_123677/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 20-07-2021
El PP de Borriol aconsegueix	que l'ajuntament injecte als comeros les ajudes del Pla Resistir

Els comeros de Borriol que des de fa mesos esperaven cobrar les ajudes del Pla Resistir han pogut fer-lo desprs que la setmana passada el Grup Municipal del PP denunciara pblicament el bloqueig dels fons per part de l'alcalde i els seus socis de govern.
Chelo Vilarrocha, portaveu del PP en la localitat, va denunciar el contrasentit de retindre unes inversions que l'ajuntament no utilitza i, no obstant aix, centenars d'autnoms i comerciants urgeixen per a no tancar els seus negocis. Una denncia que ha perms desbloquejar aquests fons, ja que automticament a l'alcalde va activar el pagament dels mateixos als beneficiaris demostrant que no hi havia cap argument que justificara tindre'ls retinguts.
Des del PP, tal com ha assenyalat Vilarrocha, continuarem treballant pel nostre teixit productiu, pels nostres autnoms, perqu ells sn el principal baluard econmica de la nostra localitat. I en un escenari de pandmia, amb restriccions que han condicionat a milers de famlies que viuen dels seus negocis, mal servei els fa l'equip de govern bloquejant uns fons que des de fa mesos ha cobrat tant de la Diputaci com del Consell.
En efecte, tal com ha recordat la portaveu del PP, l'alcalde havia ingressat durant el primer semestre les subvencions del Pla Resistir corresponents al percentatge finanat per la Diputaci i per la Generalitat Valenciana. Aix mateix, havia aprovat l'operaci de crdit per a reservar la quantia que havia d'abonar el consistori.
Tot llest per a injectar les ajudes als beneficiaris per l'alcalde bloquejava l'operaci sense arguments, causant un mal servei als comeros de Borriol. Afortunadament, i desprs de la denncia del PP, hem aconseguit que injecte les ajudes. Ara desitgem que no es torne a repetir, perqu lamentablement la situaci econmica s complicada i el risc extrem de contagis en el qual ens trobem exigeix la mxima prevenci per tamb el mxim suport cap als qui cada dia alcen la persiana del seu negoci per a donar-nos el millor servei, ha concls la regidora del PP.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana