Borriol: Borriol licita les obres de la Fase I de l'Espai Sociocultural 'Els Llavadors'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198516_123822/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 05-08-2021
Borriol licita les obres de la Fase I de l'Espai Sociocultural 'Els Llavadors'

Ja est publicada la licitaci per a la contractaci de les obres de la Fase I de l'Espai Sociocultural Els Llavadors. El pressupost base de la licitaci ascendix a 230.041,95 .

Recordem que grcies a les gestions fetes per l'equip de govern, les obres es finanaran amb 150.000 de la Direcci General de Qualitat, Rehabilitaci i Eficincia Energtica de la Vicepresidncia Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimtica i 75.000 de la Diputaci de Castell.

Les obres consistiran principalment en la construcci i adequaci d'este espai sociocultural basant-se en el projecte d'execuci de la Fase 1 Edifici per a la casa de Cultura de Borriol. L'objectiu del present projecte, s dur a terme les obres necessries per a la adequaci d'esta part de l'immoble. Concretament l'mbit A (referent a l'anualitat 2021), inclou totes els treballs i estratgies necessries per a finalitzar les obres referents a la planta baixa i primera com a Biblioteca i dependncies annexes (hall, zona de lavabos, despatxos, aules...), aix com l'arxiu municipal situat en planta segona de la part sud de l'edifici. Tamb, s'actua sobre el conjunt de la fatxada de l'immoble, tant la que dna a l'av. Saragossa com a carrer Ramn y Cajal, com en l'adequaci de l'accs, per a la seua adaptaci en itineraris accessibles. En l'mbit B (anualitat 2022), l'objectiu, seran dur a terme les obres necessries per a l'habilitaci de la planta soterrani, com a espai destinat a les associacions culturals del municipi, aix com les zones de la planta baixa (hall-accs i cafeteria). De la part reformada de planta baixa, nicament s'habilita l's de l'hall-accs, deixant per a futures fases l'habilitaci i mobiliari de la resta de zones (banys, ascensor, cafeteria-cultural, fusteries...). S'inclouen principalment els treballs de finalitzaci d'acabats i revestiments tant de sls, parets i sostres, fusteries interiors i exteriors, equipament necessari iimplantaci de tots els sistemes d'installacions requerits.

Totes estes accions, estan enfocades a reformar part de l'espai Sociocultural Els Llavadors per a habilitar els usos de biblioteca, arxiu municipal, cafeteries i espai d'activitats, intentant incorporar criteris de sostenibilitat i eficincia energtica, aix com el compliment en matria de discapacitat i accessibilitat i de seguretat d'utilitzaci de la normativa actual.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana