Borriol: Compromis per Borriol lamenta la paralització del nou IES i l'Espai Sociocultural Els Llavadors


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/1/220426_139237/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/1/220426_139237/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 05-01-2024
Compromis per Borriol lamenta la paralització del nou IES i l'Espai Sociocultural Els Llavadors

L'alcalde de Compromís, Héctor Ramos, ha lamentat la paralització de l'Espai Sociocultural Els Llavadors a Borriol, després que el PP, de la mà de Vox en les Corts, haja votat en contra de les esmenes presentades per aquesta formació per a poder acabar l'última fase d'aquesta infraestructura. L'objectiu era crear nous espais per al veïnat, com aules i tallers polivalents nous, així com dependències noves de l'Ajuntament.

Ramos també ha denunciat que fa unes setmanes es va bloquejar l'execució del futur IES de Borriol, a causa de la paralització de la inversió per part de la Conselleria d'Educació. A més, la coalició va rebre el vot desfavorable a una altra de les seues esmenes per a ampliar les delegacions del Pla Edificant, amb la finalitat de seguir millorant les infraestructures educatives.

L'alcalde ha destacat que aquests retallades afecten els més vulnerables, com els joves i els xiquets del municipi, i ha assegurat que des de Compromís continuaran treballant pels veïns i per la defensa dels serveis públics a Borriol.

Malgrat aquestes adversitats, Ramos ha afirmat que continuaran buscant i reclamant el finançament necessari per a dur a terme aquestes infraestructures tan importants per al poble de Borriol.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana