Borriol: El PP consigue que Borriol estudie la cesin de suelo para promover viviendas a precios justos


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/6/228637_145043/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 01-06-2024
El PP consigue que Borriol estudie la cesin de suelo para promover viviendas a precios justos

El Partit Popular ha aconseguit amb una iniciativa en ple que el consistori s'adherisca al programa autonmic que sota el ttol Pla Viu pretn desenvolupar promocions de llars a preus ajustats per a joves i famlies que desitgen viure en la localitat.

Per a aconseguir-ho, la proposta que el portaveu del PP, Enrique Esteve, ha aconseguit aprovar, planteja l'estudi, per part del consistori, de les parcelles pbliques susceptibles d'albergar este tipus de vivendes.

'Planteja l'oportunitat d'avaluar el sl pblic existent amb el repte de dedicar-lo a la construcci de vivendes que isquen a la venda amb preus regulats, de manera que es facilite, tant a joves com famlies amb rendes ajustades, l'oportunitat de viure a Borriol'.

Tal com assenyala Esteve, la proposta es planteja 'precisament per la manca d'esta mena d'immobles. Hi ha promocions per els preus fan inviable per als joves l'oportunitat d'independitzar-se i a les famlies la possibilitat d'adquirir una propietat i abandonar l'opci del lloguer'.

En este sentit, 'la proposta que hem plantejat i que ha aconseguit el suport de tots els grups desitgem que es tradusca en un estudi que permeta avaluar les possibilitats de sl pblic que Borriol possex i, d'haver-les, treballar bra a bra amb el Consell per a garantir l'oferta de llars a preus assequibles que els vens ens reclamen'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana