Borriol: El PP consigue que Borriol estudie la cesión de suelo para promover viviendas a precios justos


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/6/228637_145043/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 01-06-2024
El PP consigue que Borriol estudie la cesión de suelo para promover viviendas a precios justos

El Partit Popular ha aconseguit amb una iniciativa en ple que el consistori s'adherisca al programa autonòmic que sota el títol Pla Viu pretén desenvolupar promocions de llars a preus ajustats per a joves i famílies que desitgen viure en la localitat.

Per a aconseguir-ho, la proposta que el portaveu del PP, Enrique Esteve, ha aconseguit aprovar, planteja l'estudi, per part del consistori, de les parcel·les públiques susceptibles d'albergar este tipus de vivendes.

'Planteja l'oportunitat d'avaluar el sòl públic existent amb el repte de dedicar-lo a la construcció de vivendes que isquen a la venda amb preus regulats, de manera que es facilite, tant a joves com famílies amb rendes ajustades, l'oportunitat de viure a Borriol'.

Tal com assenyala Esteve, la proposta es planteja 'precisament per la manca d'esta mena d'immobles. Hi ha promocions però els preus fan inviable per als joves l'oportunitat d'independitzar-se i a les famílies la possibilitat d'adquirir una propietat i abandonar l'opció del lloguer'.

En este sentit, 'la proposta que hem plantejat i que ha aconseguit el suport de tots els grups desitgem que es traduïsca en un estudi que permeta avaluar les possibilitats de sòl públic que Borriol posseïx i, d'haver-les, treballar braç a braç amb el Consell per a garantir l'oferta de llars a preus assequibles que els veïns ens reclamen'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana