Almenara: Les festes d'Almenara acaben sense denúncies per agressions sexistes

Almenara | General | 06-10-2018
Les festes d'Almenara acaben sense denúncies per agressions sexistes

Una vegada acabades les festes patronals d'Almenara la Policia Local ha realitzat un primer informe de les mateixes en les quals entre altres apartats es conclou amb la bona notícia que no s'han detectat ni denunciat agressions sexistes durant els festejos, tal com ha assenyalat el Cap de la Policia Local, Javier Navarro.

Almenara: Almenara neteja en profunditat els carrers després de les festes

Almenara | General | 04-10-2018
Almenara neteja en profunditat els carrers després de les festes

L'Ajuntament d'Almenara, bàsicament a través de la Brigada Municipal està realitzant una vegada passades les festes patronals de la localitat una neteja dels carrers i places que han sigut més freqüentades durant els festejos.

Almenara: Prop de 2000 persones es reuneixen a Almenara en la XXIII Trobada de Quintes

Almenara | General | 29-09-2018
Prop de 2000 persones es reuneixen a Almenara en la XXIII Trobada de Quintes

Prop de 2000 persones han participat aquest migdia en la XXIII Trobada de Quintes d'Almenara amb l'habitual festa de les paelles. Un any més s'ha tornat a omplir la carpa gegant habilitada en el Recinte Firal que s'ha convertit en epicentre dels esdeveniments musicals i gastronòmics. L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat un any més la "elevadíssima participació dels nostres conveïns en un acte en el qual els veïns i veïnes d'Almenara comparteixen un dinar de germanor amb els seus cinquens, o siga amb els nascuts el mateix any".

Almenara: Más de 400 jubilados y pensionistas participan en la merienda de las fiestas patronales de Almenara

Almenara | General | 30-09-2018
Más de 400 jubilados y pensionistas participan en la merienda de las fiestas patronales de Almenara

Más de 400 jubilados y pensionistas han participado esta tarde en la tradicional merienda y posterior baile para la tercera edad con el que han terminado las fiestas patronales de Almenara que se han celebrado durante los últimos diez días.

Almenara: Els bous de les penyes protagonistes en les festes d'Almenara

Almenara | General | 28-09-2018
Els bous de les penyes protagonistes en les festes d'Almenara

Després del parèntesi d'ahir dijous per als actes infantils, la reciclabatucada i l'espectacular sopar de caldereta de carn de bou, les festes patronals d'Almenara, han reprès les exhibicions taurines amb la solta dels últims bous "cerrils" dels festejos patrocinats per les penyes Los Armónicos i El Morrillo en col·laboració amb l'Ajuntament.