Burriana: Comproms per Borriana considera 'una irresponsabilitat' refer la passarel.la del Clot amb residus


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2015/3/122917_66994/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2015/3/122917_66994/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2015/3/122917_66994/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Agricultura y Medio Ambiente | 31-03-2015
Comproms per Borriana considera 'una irresponsabilitat' refer la passarel.la del Clot amb residus

El candidat de Comproms per Borriana a l'alcaldia, Vicent Granel, ha considerat com un ?fet molt greu? que s'estiga reparant la passarel?la del Clot de la Mare de Du ?amb residus d'obres i de tot tipus: plstics, terra, sacs de ciment, taulells i rajoles, garrafes, aix s una vergonya i una falta de conscincia pel medi ambient?.

Segons Vicent Granel, l'actuaci que s'esta portant a terme en el Clot de la Mare de Du ?s una mostra de com entn el PP les poltiques mediambientals, i el ms lamentable com actua davant una situaci de restablir l'entorn natural?, per al candidat de Comproms per Borriana, ?estem davant una irresponsabilitat per part d'els qui ens mal governen en aquesta ciutat que no sn uns altres que el PP?.

Vicent Granel ha assenyalat que ?est clar que per al PP la protecci del Clot de la Mare de Du s simplement posar uns cartells i fer-se una foto, quan el que realment necessita l'espai s un manteniment i una vigilncia diria, cosa que no succeeix?.

El candidat de Comproms per Borriana ha manifestat que ?ja no solament s l'impacte en el Clot de la Mare de Du, s tamb i aix sembla que ning ho ha pensat, l'impacte en la mar quan es torne a trencar, aix com les diferents substncies que es puguen desprendre dels propis residus i que afecten al Clot i a la mar?. Vicent Granel considera que ?davant un fet aix alg del Govern municipal hauria de donar una explicaci, perqu estem parlant d'una actuaci dins d'un espai protegit, el Clot de la Mare de Du s un Paratge Natural Municipal (el primer paratge natural aprovat pel Consell, al febrer de 2002), una figura de protecci que t regulada els usos i les actuacions en el paratge, i no hem vist que entre aquestes actuacions estiga la d'omplir de merda la desembocadura del Clot?.

El Clot de la Mare de Du, segons Vicent Granel ?s un espai que ha de ser mimat i que necessita de moltes actuacions per preservar-ho, com repoblar-ho constantment, netejar-ho i mantenir d'una forma sria l'arbrat existent?, des de Comproms per Borriana s'apunta que ?el Clot no noms s un espai natural i paisatgstic, s tamb un punt de trobada per a les persones, per aix cal cuidar-ho i no com est fent el PP des de fa anys donant-li l'esquena i ara damunt tirant escombraries?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana