Burriana: Acodis celebra la seua jornada de convivncia estiuenca


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2015/7/128427_70142/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2015/7/128427_70142/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2015/7/128427_70142/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Servicios Sociales | 09-07-2015
Acodis celebra la seua jornada de convivncia estiuenca

L'ajuntament de Borriana ha compartit hui amb el col.lectiu de persones amb discapacitat el tradicional dia de convivncia en la platja. A la jornada, celebrada a la platja de l'Arenal, ha assistit l'alcaldessa de la localitat, Maria Josep Safont; el regidor de Serveis Socials, Manel Navarro ; la regidora de Festes, Llusa Monferrer; la regidora d'Hisenda, Cristina Rius i altres membres de la Corporaci municipal.

L'Associaci Col.lectiu de Discapacitats de Borriana, ACODIS, celebra esta jornada tots els anys amb l'objectiu de conscienciar de la necessitat de fer platges adaptades per a estes persones, com s la platja de l'Arenal.

Aix, els membres d'ACODIS han tingut l'oportunitat de prendre el bany en la platja accessible de l'Arenal borrianenc . A ms, tamb han pogut comprovar tots els serveis per a persones amb discapacitat que estan instal.lats a la platja de l'Arenal.


Desprs s'ha celebrat el tradicional dinar de germanor. El dinar ha tingut lloc en un ?berenador? del passeig martim de Borriana. Per part de l'Ajuntament han assistit l'alcaldessa, Maria Josep Safont , el regidor de Serveis Socials, Manel Navarro i les regidores, Llusa Monferrer i Cristina Rius. El nou Equip de Govern ha intercanviat opinions amb els membres d'ACODIS sobre la situaci del col.lectiu de discapacitats.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana