Burriana: Borriana presenta la XIII edici del triatl ms clssic de la provncia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175772_104422/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-08-2018
Borriana presenta la XIII edici del triatl ms clssic de la provncia

Els membres del Club Triatl Borriana han presentat al costat del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, la que s ja la tretzena celebraci del Triatl Ciutat de Borriana, que arribar als carrers del districte Martim diumenge que ve, 26 d'agost, quan a partir de les nou del mat es done l'eixida als primers participants. I seran solament els primers perqu tal com ha destacat el director tcnic de la prova, Hctor de la Cagiga, ?realitzarem fins a tres eixides diferents amb diversos minuts de separaci perqu el desenvolupament de la prova siga el ms senzill possible i no dificulte l'evoluci dels participants, ja que el Triatl de Borriana ha tornat a ser un xit quant a convocatria i tornarem a esgotar les inscripcions amb prop de 400 participants?.
Enguany la prova mantindr l'itinerari que es va realitzar l'any passat de la prova ciclista, i passar pel Cam Fondo, urbanitzaci de Novenes de Calatrava, carretera del Grau i Avinguda Mediterrnia, i d'aquesta manera, es deixar totalment lliure l'avinguda del Port per a poder accedir a la zona martima.
En la presentaci de l'esdeveniment esportiu l'edil Vicent Granel ha iniciat el torn de paraula explicant que ?estem molt satisfets de poder presentar una vegada ms una de les proves ms emblemtiques de la nostra ciutat?. Granel ha volgut agrair el treball ?del club organitzador, ja que coneixent el gran treball d'infraestructura i organitzaci que comporta, s de lloar que seguisquen endavant amb un esdeveniment que mostra tant l'atractiu de Borriana com el treball ben fet que hi ha darrere?.
A continuaci, ha sigut el president del club, Carlos Capella qui ha volgut retornar l'agrament ?tant als col?laboradors com l'Ajuntament, com als mateixos inscrits, ja que no han dubtat ni un segon a participar i ens demostren la seua confiana a l'hora d'organitzar el triatl?.
Finalment, el director tcnic de la prova, Hctor de la Cagiga, ha detallat alguns dels aspectes esportius que marcaran el desenvolupament de la prova: ?cal destacar que desprs de dotze edicions, hem aconseguit depurar i optimitzar els circuits pels quals transcorre la prova?. A ms, tamb ha explicat que ?la prova decideix tamb la classificaci en el Circuit Provincial, amb el que haver aconseguit tan gran nombre d'inscripcions s un gran motiu per a estar satisfets?. L'eixida tindr lloc en la platja de l'Arenal a les nou del mat, per a desprs realitzar tres voltes al circuit per a bicicletes i dues ms per a la carrera a peu, amb el que esperem que la presncia de pblic siga constant durant tota la prova i cap a dos quarts de dotze es puga realitzar el lliurament de trofeus?.
Els representants del club han coincidit amb l'edil d'Esports a assenyalar que ?esperem de nou un gran ambient tant a nivell de participants com de pblic, a ms d'assegurar que la competitivitat est assegurada amb la participaci de grans noms del triatl en la prova. Aix que ja no ens queda ms que animar al pblic a assistir diumenge que ve en la qual estem convenuts que ser una cita espectacular?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana