Burriana: El DayDream festival vol arribar a Burriana el juny vinent amb 25.000 assistents


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/10/178326_106552/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/10/178326_106552/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/10/178326_106552/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-10-2018
El DayDream festival vol arribar a Burriana el juny vinent amb 25.000 assistents

DayDream Festival s un altre esdeveniment musical que vol implantar-se a Burriana i amb el qual l'Ajuntament de Burriana ha mantingut converses en diverses ocasions. L'ltima d'elles, ahir mateix. Fins a quatre persones van estar reunides en la vesprada d'ahir amb l'edil de festivals i tinent d'alcalde, Vicent Aparisi.
Va ser una cita que es va prolongar durant un parell d'hores i que va finalitzar amb la visita 'in situ' als terrenys de l'esplanada del recinte de concerts de l'Arenal Sound. Va ser ja caiguda la vesprada i a ms de veure la zona on s'installen els dos escenaris, desprs tamb es van desplaar a la zona de la platja per a conixer de primera m el que l'Arenal Sound ha batejat com el "Beach Club".
Aparisi els va explicar, des de l'exterior de l'esplanada, la ubicaci dels escenaris i tamb l'accs dels 'sounders' perqu els promotors de l'esdeveniment musical tingueren coneixement de la distribuci que se li ve donant a la zona.
No obstant aix, aquests ja tenien una mica ms que una lleugera idea. I s que el passat me de juliol ja van visitar Burriana i l'esplanada del recinte de concerts. No va ser durant la celebraci del festival, per s els dies previs, quan l'organitzaci duia a terme les tasques de muntatge de totes les seues infraestructures i ja quedaven poques jornades per a l'arrencada.
Ahir va ser un dia molt atrafegat per al grup d'empresaris ja que, a ms de visitar Borriana i els terrenys on s'ubica l'Arenal Sound, tamb van mantindre converses amb representants de la Agncia Valenciana de Turisme i de l'Arenal Sound. De la mateixa manera, tamb han mantingut una reuni informativa amb representants de la Diputaci de Castell.

No obstant aix, encara queden molts detalls per solucionar i entre ells els d'aconseguir tots els permisos necessaris perqu puga celebrar-se el festival. Es tracta des de les autoritzacions de Ports i Costas per a les zones de concerts, com de l'Ajuntament i de l'Arenal Sound, per al cmping. I desprs faltar tota la tramitaci administrativa en el que a qestions tcniques es refereix, alguna cosa per al que ja s'han mantingut reunions amb els tcnics de l'Ajuntament.

25.000 assistents
La intenci dels promotors del DayDream Festival s reunir a Burriana a 25.000 persones. L'any passat van congregar a 60.000 a Barcelona, per asseguren que a Burriana es limitaran a 25.000.

Msica electrnica i activitats
DayDream Festival s un esdeveniment musical que ja es va celebrar l'any passat a Barcelona. Els Dj's punxen msica electrnica i, en concret, l'any passat, en el Bosc de la Roca del Valls, van estar presents, entre altres, Dimitri Vegas & Mike Like, Marco Carola, Steve Angello, W&W, Martin Solveig, Nicky Romero, Dubfire, Boig Diu, Lost Frequencies, Nic Fanciulli, Joris Voorn. L'oferta musical es complementa amb l'espectacularitat dels escenaris (cinc en total) i amb activitats paralleles tan diverses com mgia, animacions, performances, grafitis en viu, Scalextric, realitat virtual, llanadora humana, looping, zorball, bodi paint experience, tnel del vent...
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana