Burriana: Borriana no registra grans incidncies malgrat els 73 litres per metre quadrat registrats durant el cap de setmana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/11/179086_107181/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/179086_107181/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-11-2018
Borriana no registra grans incidncies malgrat els 73 litres per metre quadrat registrats durant el cap de setmana

Les precipitacions caigudes sobre Borriana durant el conjunt del cap de setmana no han tingut com a conseqncia greus incidncies en la capital de la Plana Baixa, malgrat els 36 litres per metre quadrat que s'han registrat durant la jornada del diumenge. Tal com ha anat informant la Policia Local de Borriana a travs dels seus canals i xarxes socials, va ser el dijous a la nit quan la pluja intensa obligava a una primera revisi de camins i sengles rurals, per tan sols es va haver de tallar al trnsit el Cam Xamussa.
Ha sigut aquest diumenge al migdia quan s'han rebut les primeres trucades per part de la ciutadania avisant sobre algunes embassades en la via pblica i xicotets taps en embornals, per sense conseqncies especialment *reseables. Tamb a mitjan mat, cap a les deu i mitja, s'anunciava la suspensi del Mercat de la Mar que cada diumenge es duu a terme en la zona de l'Arenal. Durant el mat les precipitacions han continuat caient fins que passada la una del migdia la mateixa Policia Local avisava al *Sindicat de Regs per a la realitzaci d'una revisi de la coneguda com a squia del Rajol, que malgrat drenar una notable quantitat d'aigua cap al mar, en cap moment s'ha vist desbordada ni ha provocat incidncies en la zona de La Serratella, encara que tamb durant la vesprada s'ha registrat temporal de mar amb notable onatge.
Durant tota la jornada, la Policia Local de Borriana ha estat supervisant els diferents camins i sengles rurals que en episodis de pluges poden causar majors complicacions, encara que durant la vesprada s'ha informat que tan sols es mantenien tancats el Cam Vell de la Mar, el *Cam del Marjalet des de la Cossa fins a la CV18, la passarella del *Clot, aix com el pas de la Cossa cap al Riu Millars. Pel que respecta a suspensions , el CD Borriana informava a mitjan mat sobre la suspensi del seu partit davant el CD Benicarl, desprs de l'avs i advertiment de la Policia Local de no utilitzar les installacions esportives a l'aire lliure.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana