Burriana: Juan Fuster: ?Borriana ha d?invertir en els camins rurals que creen riquesa?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183473_110956/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-03-2019
Juan Fuster: ?Borriana ha d?invertir en els camins rurals que creen riquesa?

La citricultura que circula per les vies ruralsi que és aliment per a les famílies de Borriana mereix la inversió que la esquerra li ha negat en quatre anys

?Borriana ha d'invertir en els camins rurals que creen riquesa, perquè per ells circula la citricultura que alimenta a centenars de famílies de la nostra ciutat?. Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha reivindicat inversió per a aquest sector en l'últim ple celebrat en l'Ajuntament de Borriana per a exigir al PSPV que després de prop de quatre anys sense dedicar un euro a la millora d'aquests traçats ?siga capaç de treballar per la seua millora i posada a punt?.
Borriana està teixida per camins que ?accedeixen a hectàrees de camps de taronges que són emblema del patrimoni de la nostra ciutat?. ?La greu crisi que travessa aquest sector no pot veure's alimentada per l'abandó d'un PSPV que en quatre anys no ha sigut capaç d'invertir un sol euro en la seua millora?.
Abandonar els camins rurals ?és demostrar que la citricultura gens importa, quan en realitat és l'artèria que bomba la nostra citricultura?, ha considerat Juan Fuster. ?Som hereus d'aquesta riquesa única que va obrir les seues portes al mar amb un Port que és emblema del desenvolupament, del creixement i de la prosperitat?.
Per açò, ha considerat el candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ?enfront d'un PSPV que solament es dedica a alimentar als seus socis de Compromís i Podemos per a garantir l'estabilitat dels seus despatxos?, hem de ?treballar i esforçar-nos per garantir l'adequació i estat òptim dels nostres camins rurals?. Perquè aquestes vies ?són el canal de distribució de la nostra citricultura i si les abandonem, fem un flac favor a les centenars de famílies de Borriana que viuen d'un sector únic, emblemàtic i que és un orgull per a la nostra ciutat?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana