Burriana: Juan Fuster abandera una Borriana lder que cree ocupaci i done servei


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184335_111698/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 17-04-2019
Juan Fuster abandera una Borriana lder que cree ocupaci i done servei

Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha reclamat hui una Borriana capdavantera que cree ocupaci i done servei a la ciutadania. ?Sols el nostre projecte s garantia de posicionament. Som abanderats del creixement, amb inversions tils que han obert prestacions i desenvolupat sl per a millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans. Amb poltiques liberals que han garantit rebaixes d'impostos per a activar l'economia i crear ocupaci?.
El candidat del PP a l'alcaldia de Borriana considera ?necessari treballar per a posar en valor les fortaleses de la nostra ciutat?. ?En quatre anys, el PSPV ha apagat un potencial imparable i ha abandonat oportunitats que hagueren generat prosperitat i qualitat de vida als nostres ciutadans?.
?s el moment de recuperar l'orgull, de garantir el creixement que s sinnim de riquesa i donar servei i generar futur on el PSPV ha deixat terra erma?. Per a a, ha considerat el candidat del PP a l'alcaldia, ?s necessari un projecte slid i comproms amb el futur. El que Borriana mereix, el que escolta als vens i lluita per defensar els seus interessos?.
?s el moment d'eixir dels despatxos i trepitjar la realitat del carrer. Escoltar als nostres ciutadans, els nics protagonistes, i deixar-nos la pell per resoldre els petits problemes amb el mateix afany amb el qual lluitem per garantir l'arribada de les grans inversions. Perqu per a governar Borriana s necessari tenir un comproms amb el servei pblic i a l'una tenir l'ambici de lluitar per les inversions que sn sinnim d'xit i oportunitats per a liderar el creixement?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana