Burriana: Juan Fuster proposa un front com per a protegir la costa de Borriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184371_111725/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-04-2019
Juan Fuster proposa un front com per a protegir la costa de Borriana

El temporal martim que assota el litoral ?ens obliga a treballar bra a bra per a defensar a Borriana enfront als qui sols s?esforcen pels colors dels seus partits?

?La costa de Borriana ha patit el desemparament i aband durant quatre anys. Hem de posar fre a aquesta situaci i treballar bra a bra per a exigir davant el Govern d'Espanya les inversions que protegisquen el nostre litoral perqu s patrimoni de tots?.
Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha reivindicat ?l'esfor i comproms de tots els partits poltics per a posar fre a la regressi que pateix de forma alarmant la Serratella?. ?Durant aquests anys no s'ha actuat en aquesta platja, i malgrat que hi ha partits com Comproms que van arribar a qestionar fins i tot l'existncia de la mateixa, nosaltres creiem no solament que s un entorn nic sin que mereix per justcia que es pose en valor?.
Per a aconseguir-ho, ?hem de treballar per Borriana enfront d'els qui solament treballen per als seus partits?. ?Cridar a totes les portes per a exigir amb vehemncia i tenacitat senzillament una inversi justa. I no conformar-nos amb un no del Govern d'Espanya, perqu aqueixa resposta no ens val?.
Des del Partit Popular de Borriana, ?estem convenuts que la Serrratella s un valor en ala. s una inversi de futur, un espai verge nic i singular?. Precisament, ?la riquesa d'aquesta costa resideix en la seua bellesa, en la seua naturalesa verge, en la seua exclusivitat?. I ?mereix que ens deixem la pell per ella?.
Juan Fuster ha recordat que ?durant aquests quatre anys de mandat hem reclamat per activa i passiva lluitar de forma conjunta, crear un front com per a garantir l'xit?. No obstant a, ?no solament no han acceptat el nostre oferiment, sin que PSPV, Comproms i Podem no han mogut un dit per exigir al Ministeri de Medi ambient inversi i desenvolupament. Estem convenuts que una altra poltica s possible, la de la inversi, la prosperitat i el desenvolupament. La que transforme aquesta parlisi en oportunitats per a Borriana?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana