Burriana: Juan Fuster accelerar l?economia de Borriana que el PSPV ha frenat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184439_111787/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-04-2019
Juan Fuster accelerar l?economia de Borriana que el PSPV ha frenat

Juan Fuster treballar per a accelerar l'economia de Borriana que el PSPV ha frenat al costat dels seus socis de Comproms i Podemos. Aix ho ha reivindicat el candidat a l'alcaldia qui ha fet campanya en el carrer ?arreplegant les idees, queixes i iniciatives dels nostres vens?.
?Som un municipi que ha sigut lder i referent a nivell econmic. Hem de recuperar aquesta ambici i tornar a estar orgullosos del motor imparable que s Borriana?. Per a aconseguir-ho, ?solament les idees del Partit Popular garanteixen creixement enfront de l'esquerra que enfonsa el desenvolupament, retalla les pensions i provoca dficit i atur?.
El comproms de Juan Fuster ?s deixar-nos la pell per Borriana. I fer-ho eixint dels despatxos per a alar el fre que durant aquests anys ens ha fet perdre treball i patrimoni. Ocupaci perqu els qui hem tingut al capdavant del consistori han sigut incapaos si ms no d'aprofitar per als vens convocatries pbliques de treball. Patrimoni perqu la incapacitat d'un govern que administra des del despatx ha provocat que 16.600 m de sl de l'Arenal acaben en mans privades?.
Per a Juan Fuster, ?l'objectiu d'aquest projecte s el d'una ciutat prspera, capdavantera i referent?. ?Borriana s un orgull i els qui avui ocupen el consistori han deixat a un costat progresse i desenvolupament per a garantir-se el confort dels despatxos?. ?Som capaos de construir una Borriana activa, amb iniciativa i emprendimiento, que lluite per la riquesa i la prosperitat que mereixen els nostres vens sense abandonar serveis bsics que garanteixen qualitat de vida?.
?De la m dels vens, perqu sn ells els nics protagonistes, anem a treballar per a convertir la terra erma que el PSPV ha abonat amb el seu desistiment de funcions en el cultiu frtil que done respostes als nostres vens, no solament per a resoldre els problemes quotidians sin per a ambicionar el desenvolupament que garantisca l'arribada de capitals i inversions?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana