Burriana: Juan Fuster reivindica una Borriana lder que recupere la illusi i el futur


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185272_112498/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-05-2019
Juan Fuster reivindica una Borriana lder que recupere la illusi i el futur

?Borriana est cridada a aconseguir metes que solament el treball i l'esfor garanteixen. El moment s ara. Perqu la meua ciutat mereix liderar el creixement i fer-ho amb la illusi d'un projecte que ens uneix, que crea una ciutat viva i dinmica per a ambicionar el benestar d'un mat prsper?.
El somriure de Juan Fuster ha presentat avui a la candidatura amb la qual el PP abraa a Borriana per a convertir-la en referent. L'auditori Juan Varea ha abrigallat un projecte que ?desitja recuperar l'orgull perdut, que naix amb la illusi de deixar-se la pell per Borriana?.
Juan Fuster ha estat abrigallat per la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, pel president del PPCS, Miguel Barrachina, i pel president de la Diputaci Provincial, Javier Moliner. ?s una sort compartir aquest entusiasme amb els meus vens? perqu ?el sentit de la poltica s el de servir i ser til. Volem ser-ho per tamb aspirem a ser capdavanters?. Perqu, tal com ha assenyalat Fuster, ?Borriana mereix ser notcia per l'arribada d'inversions no per la prdua de sl en l'Arenal. Mereix lluitar per les ajudes i subvencions que garantisquen desenvolupament i ocupaci, no perdre-les. Mereix que els nostres vens siguen escoltats, no que se'ls ignore?.
Borriana ?s una identitat, un patrimoni compartit. I en aquest projecte caben tots, perqu totes les opinions sumen i ens enforteixen. Desig que aquesta oportunitat es tradusca en un futur prsper, perqu durant quatre anys hem treballat perqu la veu dels nostres vens siga escoltada. Perqu Borriana mereix la participaci que la faa protagonista del futur. I aqueix futur s'escriu del puny i lletra dels meus vens. Amb la passi que aquesta ciutat desborda, amb la vehemncia i la suor dels citricultores que amb el seu esfor van obrir les portes al mar, amb l'orgull amb el qual esportistes d'elit porten a Borriana per tot el mn?. ?Perqu ells sn l'espill en el qual hem de mirar-nos perqu el prxim 26 de maig la meua ciutat siga l'nica guanyadora?, ha declarat el candidat del PP a l'alcaldia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana