Burriana: Juan Fuster garanteix protecci als dependents i atenci als majors


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185306_112523/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-05-2019
Juan Fuster garanteix protecci als dependents i atenci als majors

Juan Fuster garantir la protecci als dependents i la inversi en les seues famlies ?plantant cara al Consell i exigint les subvencions anunciades per l'esquerra i que no han arribat?. Tal com ha assenyalat el candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ?s desesperant i frustrant que es jugue amb les famlies?. ?Garantir l'arribada de subvencions i que el dependent muira sense haver rebut la subvenci s un drama?.
Des del PP de Borriana, Juan Fuster considera una ?prioritat? atendre ?a les desenes de famlies de Borriana que esperen que els anuncis del PSPV i Comproms es complisquen?. Per aquest motiu, ?anem a plantar cara al Consell, perqu ha arribat el moment de ser tils a la nostra ciutat i no servils a unes sigles, com durant quatre anys han fet els partits que governen Borriana?.
Amb ?esfor, tenacitat i treball, molt de treball, anem a defensar a la nostra ciutat, perqu el primer s Borriana?. I per aquest motiu, ?anem a plantar-nos en el Consell per a exigir que desbloquege el cobrament de subvencions a dependents, perqu s una vertadera vergonya que es facen promeses i durant quatre anys s'hagen incomplit sistemticament?.
Juan Fuster aposta tamb per atendre als majors. ?Crec que la jubilaci s una oportunitat per a exercir activitats, desenvolupar aficions i gaudir?. Per aquest motiu, ?volem dissenyar un Pla Actiu de Majors que fomente el manteniment de l'autonomia personal i desenvolupe hbits de vida saludable amb la prctica d'exercicis?.
?Els nostres majors?, tal com ha assenyalat el candidat, ?sn un exemple de vitalitat, i per a volem desenvolupar una agenda de la tercera edat que estiga dotada amb contingut festiu, ldic i cultural durant els 365 dies de l'any. Perqu els nostres majors tenen tot el dret a gaudir d'una agenda prpia i des de l'ajuntament donar respostes a les seues demandes?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana