Burriana: Juan Fuster projecta un Arenal que convertisca Borriana en destí turístic


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185501_112692/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-05-2019
Juan Fuster projecta un Arenal que convertisca Borriana en destí turístic


El candidat del PP a l?alcaldia invitarà a la ciutat a definir un sector que ?ha d?incorporar jardins, àrees esportives, locals de restauració i també d?oci?

El candidat del PP a l'alcaldia de Borriana convertirà l'Arenal en un ?destí turístic de primer ordre que oferisca serveis esportius, àrees d'oci, zones enjardinades i locals de restauració?. ?L'Arenal de la platja de Borriana és un sector que hem de desenvolupar, perquè és una oportunitat per a la nostra ciutat que no podem veure abandonat?.
Per açò, tal com assenyala Juan Fuster, ?creiem que en s'ha de treballar braç a braç amb la ciutadania per a recuperar els 16.600 m² perduts durant aquest mandat?. ?Eixir dels despatxos per a garantir que Borriana guanya i no perd patrimoni?. I, tal com ha indicat el portaveu del PP en la ciutat, ?ser capaces de deixar-nos la pell per aconseguir el millor dels futurs, el que mereixen els nostres veïns?.
Per a aconseguir-ho, ?vull desenvolupar un estudi que definisca les opcions i alternatives que ofereix l'Arenal, que projecte un passeig per l'avinguda Mediterrània dotat amb zones enjardinades, àrees esportives, locals de restauració i oci per a la ciutadania?. ?Perquè cal posar en valor i promocionar aquest sector com a símbol de la riquesa que ha de garantir Borriana als seus veïns, recolzant-nos en fortaleses com els esports nàutics i posant en valor les possibilitats turístiques d'aquesta zona?.
Tal com ha considerat Juan Fuster, ?és un privilegi viure a Borriana, és un orgull. I els qui estem convençuts que hem d'aspirar a molt més, volem treballar per aconseguir el que els nostres veïns mereixen?. ?Est és un projecte que lluita, es lliura i ho fa amb passió, amb il?lusió. Perquè portem a Borriana en el cor, perquè hem nascut ací i hem crescut en els seus carrers?. I perquè ?creiem que el moment és ara, donem la mà als veïns perquè ens aporten les seues idees, les seues propostes, perquè estem convençuts que amb la participació real i amb diàleg i escolta, anem a aconseguir-ho?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana