Burriana: Juan Fuster convocar una consulta per a que Borriana transforme el centre


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185551_112734/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 21-05-2019
Juan Fuster convocar una consulta per a que Borriana transforme el centre

Juan Fuster deixar en mans de la ciutadania el projecte que ha de transformar i dinamitzar la zona centre. L'objectiu s que ?siguen els meus vens els que definisquen qu futur desitgen perqu el cor comercial de la nostra ciutat torne a bategar, perqu es potencie el centre que s una oportunitat i perqu es promocione la riquesa dels nostres comeros perqu la seua oferta s sinnim de prosperitat?.
Per a Juan Fuster, ?Borriana ha de desenganxar. La parlisi i el tancament de negocis ha de donar pas a una nova etapa d'illusi i desenvolupament. I per a aconseguir-ho s fonamental comptar amb l'opini dels nostres vens?. El candidat del PP celebrar una consulta ciutadana perqu els vens decidisquen qu futur desitgen perqu Borriana desenganxe. I ho far desprs de convocar un concurs d'idees per a oferir diferents alternatives, ?perqu desitge que els meus vens decidisquen lliurement quin s la millor opci per a Borriana?.
Aquest projecte ambicis forma part de la cartera ?de reptes que la ciutat mereix aconseguir perqu ha de recuperar el lideratge que va ostentar durant anys en matria comercial i d'oci?. I amb aquesta ambici ?que s la que entusiasma a aquest equip de vens per a treballar per Borriana, s la que garanteix que anem a aconseguir qualsevol objectiu que ens marquem?.
Fora dels despatxos, en el carrer, amb els vens, el PP planteja remodelar i renovar parcs i jardins a ms de zones de joc. ?Volem espais enjardinats, que conviden a la trobada i a l'oci, al dileg. I creiem que hi ha espais que mereixen una remodelaci integral com demanden els vens del parc Quarts de Calatrava?.
Perqu tal com ha declarat Juan Fuster, ?est s un projecte que abraa als ciutadans i que els escolta. Comptant amb els vens assegurem l'xit d'un programa que treballa des de la humilitat per a servir als vens i ambiciona la prosperitat que mereix Borriana. Perqu el moment s ara de deixar arrere una etapa grisa i estancada per a mirar amb illusi i energia cap al futur que garantisca oportunitats?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana