Burriana: Juan Fuster regenerar la Bosca i rehabilitar l?antic ambulatori


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185580_112758/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-05-2019
Juan Fuster regenerar la Bosca i rehabilitar l?antic ambulatori

Juan Fuster regenerar el barri de la Bosca amb l'objectiu de millorar les condicions urbanes d'un sector de la poblaci ?que mereix inversi i millores?. Per al candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ?ha arribat el moment d'abandonar els despatxos i trepitjar el carrer, perqu els nostres vens mereixen que atenguem necessitats i resolguem els seus problemes. I en la Bosca s urgent una inversi que regenere l'entorn i millore les condicions de vida dels seus residents?.
?Tots som vens de Borriana i tots els barris mereixen la nostra atenci. Durant anys s'han ignorat a molts barris i nosaltres creiem que tots sn importants?. Amb aquest esperit, Juan Fuster garanteix ?treball i esfor per a aconseguir les inversions que permeten millorar el benestar dels nostres vens. Amb millores tils i solucions prctiques que per a resoldre's no han d'esperar anys?.
Juan Fuster garanteix ?treball i esfor per Borriana. Perqu aquesta ciutat s el nostre nexe d'uni, ens connecta i ens abraa, i ac no expliquen ideologies, explica un nic objectiu, que Borriana prospere?.
Amb aquest projecte ?que s el dels meus vens, desig ser til?. I per a aconseguir-ho ?cal invertir a millorar les condicions d'atenci als nostres vens?. ?Durant anys hem reclamat la rehabilitaci de l'antic ambulatori, i ara s el moment de fer-ho?. ?Hem de ser capaos de rehabilitar aquesta installaci, millorant equipaments i infraestructures perqu l'rea de Serveis Socials atenga en condicions als nostres vens?.
Aquesta rehabilitaci ?ha de ser ja una realitat? i l'espai, tal com assenyala Fuster, ?ha d'albergar a associacions amb finalitats socials que atenguen a els qui ms els necessiten. Som conscients que en dependncia hi ha molt per fer i volem treballar. Aqueix s el nostre contracte amb Borriana, deixar-nos la pell per millorar l'nica cosa que importa: el benestar dels nostres vens?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana