Burriana: L'elecci de la Reina Fallera 2020 ser el 13 de juliol


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186288_113361/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-06-2019
L'elecci de la Reina Fallera 2020 ser el 13 de juliol

L'elecci de la Reina Fallera de 2020 ja t data. Ser ms d'un mes ms tard de la data de les seues predecessores, Mar Zamora i Anne Als, major i infantil, respectivament. El motiu, les eleccions municipals i la posterior configuraci de l'Ajuntament i el repartiment de regidories.
Habitualment es realitzava l'elecci a principis del mes de juny, per en any electoral sol retardar-se i en aquesta ocasi queda desplaat per a mediats de juliol degut a la cada vegada major participaci de les falles de Borriana en Les Fogueres d'Alacant i pel fet que per al dissabte 6 de juliol ja est previst el multitudinari paiporta faller en un dels accessos laterals a L'Arenal.
Encara que encara no s'ha anunciat el nom de la persona que ostentar el crrec de regidor de festes i presidenta de Junta Local Fallera per delegaci de l'alcaldia, l'alcaldessa, Maria Josep Safont, s que va confirmar ahir que "el procs ja est en marxa" i que la data que s'ha triat s la del 13 de juliol.
S que es mant el fet que l'elecci tinga lloc en un dissabte a la vesprada, un canvi que es va introduir fa ja diversos anys i que va agradar al mn faller en general i per aquest motiu es mantinga ja que permet que les triades per a representar al mn faller de la localitat puguen, posteriorment, celebrar-lo amb amics, familiars i companys de falla sense preocupar-se d'obligacions laborals per a la jornada segent.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana