Burriana: El PP demana al PSPV dileg amb els vens de Constituci per a consensuar solucions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187668_114487/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 09-08-2019
El PP demana al PSPV dileg amb els vens de Constituci per a consensuar solucions

El portaveu del PP, Juan Fuster, confia en que es desenvolupe una operaci de cirurgia urbanstica que permeta desbloquejar serveis com llum i clavegueram

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha tendit la m al PSPV per a desbloquejar les obres de l'avinguda Constituci partint del dileg i consens amb els propietaris. L'objectiu, tal com ha explicat Juan Fuster, s aconseguir desbloquejar serveis bsics com la llum i el clavegueram per als vens d'aquesta via que des de fa massa anys esperen que es resolga la seua situaci. I per a aconseguir-ho, s fonamental comptar amb ells.
Juan Fuster, regidor i portaveu del PP en l'Ajuntament de Borriana, ha manifestat el seu desig de treballar en equip per a aplicar una cirurgia urbanstica a aquest sector que permeta donar solucions i no mantenir enquistats els problemes. Sabem que la situaci s complicada per confiem que l'assistncia tcnica que ara el PSPV ha contractat per 3.000 euros a Axioma avance en la soluci dels problemes.
Per a Fuster, seria interessant que des del PSPV se citara a tots els afectats i es tractara de consensuar una soluci a totes les parts. Una proposta que des del PP hem estat reclamant des de fa quatre anys sense obtenir resposta, per que esperem que ara siga atesa vist el contracte que des d'Urbanisme s'ha formalitzat.
La falta de contacte amb els titulars del sl ha provocat que Fuster reivindique aquesta trobada amb els afectats per tal de treballar d'una forma coordinada i prctica, atenent les demandes de les parts i cercant les solucions ms oportunes en cada cas. Des del PP, oferim el nostre treball i ajuda per a aconseguir-ho perqu sabem que s complicat. No obstant a, nicament fa mancada voluntat d'asseure's a la taula i parlar per a arribar a un acord entre tots, ha considerat el regidor.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana