Burriana: La Conselleria d'Economia Sostenible i Comer concedeix una ajuda de 10.800 euros per una estudi de viabilitat del Mercat Municipal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/188009_114779/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/188009_114779/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/188009_114779/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-08-2019
La Conselleria d'Economia Sostenible i Comer concedeix una ajuda de 10.800 euros per una estudi de viabilitat del Mercat Municipal

Romero es felicita que Borriana puga realitzar aquest estudi per a reforar el model de mercat mixte creat

El Mercat Municipal comptar amb un estudi de viabilitat per conixer el seu funcionament, les millores que cal aplicar, i sobretot, el model de mercat que necessita Borriana. La regidora, Maria Romero, ha explicat que ens sentim molt afortunats de que el treball done el seu fruit i la Conselleria dEconomia Sostenible, sectors productius, Comer i Treball haja otorgat una subvenci de 10.800 euros a l'Ajuntament de Borriana per tal de finanar un estudi de viabilitat del nostre Mercat.
Desprs del treball ja iniciat el passat mandat en el Mercat Municipal de Borriana en quant a la seva remodelaci tant estructural com de funcionament el cam no satura i des de lAjuntament de Borriana volem continuar amb la seva millora com a motor comercial de tota la zona centre per tamb com a paradigma del model de consum que volem per a la nostra ciutat, ha destacat Romero.
L'estudi que subvenciona al cent per cent la Conselleria que dirigeix Rafa Climent, permetr, no sols analitzar el seu funcionament actual, sin tamb es busca que amb lestudi sens done una resposta tcnica de la viabilitat del model de mercat mixte que plantegem. I s que, a Comproms defensem la necessitat duna major aposta pel Mercat Municipal de manera que siga no sols un nucli comercial de productes de qualitat sin tamb un punt de trobada i encontre social, al voltant dun model de consum sostenible, que a la vegada permeta posar en valor aquest edifici histric de la nostra ciutat.
Comproms ha participat en el punt de partida de l'estudi, que ja s'ha iniciat amb l'anlisi documental a travs de la oficina Pateco, de les Cambres de Comer, i tindr una segent fase de participaci en la que es buscar la implicaci de lAssociaci de Venedors i Venedores del mercat, aix com les persones consumidores habituals a partir de taules de treball que sorganitzaran prximament. En total lestudi t una durada de 5 mesos per la qual cosa esperem que a finals dany puguem tindre les primeres conclusions que permeten projectar les actuacions i plantejaments futurs en el Mercat Municipal de Borriana.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana