Burriana: El retrs en les celebracions taurines nocturnes dna la ra als pares de que no hi ha conciliaci de festes i estudis


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188440_115141/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/9/188440_115141/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 10-09-2019
El retrs en les celebracions taurines nocturnes dna la ra als pares de que no hi ha conciliaci de festes i estudis

Els pares i mares d'escolars estan tenint la ra de les dificultats de conciliar la vida escolar i les festes patronals. L'alcaldessa no va voler avanar les festes, tal i com va propossar la Federaci Taurina. La vena poblaci de Vila-real s que les ha celebrat abans de l'inici del curs escolar.
Ara, les celebracions dels actes taurins estan donant la ra als pares i dems col.lectius que demanavan l'avanament de les festes. Sense anar ms lluny, la nit de dilluns, el tancament de sis bous embolats estava programat per a les 23:30 hores i, amb cadafals plens d'escolars, es va retrassar per problemas amb el bestiar.
Per hi ha ms. La gent de la plaa de El Pla va xiular en vore l'important retrs en l'embolada del primer bou de les festes. Va ser al voltant de les dotze i mitja de la nit quan el bou eixia del caix en direcci al pil.
Les protestes de mares i pares comencen a prendre fora, fins i tot en xarxes socials.
A banda, s el propi Ajuntament el que programa actes infantils, com els carretons embolats, a hores que els escolars ja deurien estar dormint, com va ser a les 22:00 hores.
Per hi ha ms, el propi Ajuntament va emetre un comunitat de prensa amb motiu de l'inici del curs escolar on el regidor d'educaci, Ramon Monferrer, donava consells als pares per tal que els escolars s'acostumen al periode post-vacacional. Uns consells que tampoc concilien amb els actes festius: "Per a facilitar l'adaptaci dels fills i les filles a la seua nova etapa escolar, sobretot en etapes d'Educaci Infantil i Primria es recomana ajustar els horaris de dormir i tractar tots els temes que els acosten a la vida escolar en positiu per a afavorir el procs d'adaptaci al nou any escolar".


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana