Burriana: Borriana ofereix una visita guiada nocturna a travs de la histria de la ciutat amb motiu del Dia Mundial del Turisme


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188698_115350/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-09-2019
Borriana ofereix una visita guiada nocturna a travs de la histria de la ciutat amb motiu del Dia Mundial del Turisme

L'Ajuntament ofereix, amb motiu del Dia Mundial del Turisme, una visita guiada nocturna Borriana histrica divendres que ve, dia 27 de setembre, per a conixer el centre histric de la ciutat.
La regidora de Turisme, Sara Molina, ha destacat que aquesta activitat permetr a les persones participants tindre una visi diferent de la part ms antiga de la localitat, amb els edificis ms destacats i amb l'ajuda de la illuminaci nocturna.
Aix, es visitar la part histrica amb la Baslica del Salvador, declarada B d'Inters Cultural, el Pas de Ronda, la Cripta, la Vila Medieval, el Templat i les muralles, per tamb es podran conixer aspectes diversos dels habitatges d'arquitectura modernista de principis del segle XX que van florir a Borriana a l'empara de l'auge econmic derivat de la taronja.
Sara Molina ha manifestat que la visita guiada nocturna s'organitza amb el propsit de fomentar a la ciutat un turisme cultural i de qualitat que situe la capital de la Plana Baixa en el lloc que es mereix.
Destinada a tots els pblics, l'activitat guiada es realitzar en dos grups de 25 persones cadascun, ra per la qual el nombre de places total ser limitat a 50 persones.
El punt de partida de la visita ser la plaa Major, a les 22 hores, per a participar s obligatori inscriure's en Tourist Info Borriana en la plaa Major, 1 o al telfon 964 570 753.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana