Burriana: La plaga de mosquits toma el cementiri de Borriana i els veïns denuncien l'abandó


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189338_115900/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 06-10-2019
La plaga de mosquits toma el cementiri de Borriana i els veïns denuncien l'abandó

El PP trasllada les queixes de desenes de ciutadans que en el seu intent de accedir al servei per a visitar als seus difunts han rebut desenes de picades

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana traslladarà al PSPV de la localitat les queixes rebudes de desenes de veïns per la proliferació de mosquits en el servei. En un espai municipal “en el qual l'ajuntament hauria d'aplicar els tractaments contra el dípter, la situació ha arribat a un punt insostenible pel clar desistiment de funcions”.
Tal com ha assenyalat el portaveu del PP, Juan Fuster, “és necessari que qui assumeix responsabilitats públiques exercisca les seues competències i treballe. Si en lloc de resoldre problemes els alimenta perquè està més ocupat a defensar les seues sigles i justificar la seua inacció, els qui perden són els ciutadans”.
L'acumulació d'aigua en pitxers on es dipositen flors s'ha convertit en un focus per a la reproducció de larves i la multiplicació d'adults. “Els veïns es queixen que són incapaços d'acudir a visitar als seus difunts sense portar-se alguna picada, i precisament els qui van crear una ordenança per a exigir als ciutadans prevenció i sentit comú, són els que no prediquen amb l'exemple”.
Des del Partit Popular, Juan Fuster anima al PSPV a posar en pràctica la bateria de mesures eficaces que quan estava en l'oposició exigia. “Si a Borriana hi ha mosquits s'han de cercar solucions, perquè el que és insostenible és llançar la culpa a tercers i fer oïdes sordes a un problema que es multiplica”.
“Nosaltres”, ha manifestat Fuster, “anem a seguir defensant a Borriana, perquè van anar els veïns els que ens van convertir en càrrecs públics perquè els anàrem útils, no per a servir-nos del lloc com lamentablement estem veient que ocorre en la nostra ciutat”, ha assenyalat el portaveu del PP.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana