Burriana: La platja de l'Arenal reunir els amants del surf en la setena edici del Quasimoto Surf's Up Invitational Burrifornia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189411_115956/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 08-10-2019
La platja de l'Arenal reunir els amants del surf en la setena edici del Quasimoto Surf's Up Invitational Burrifornia

La platja de l'Arenal reunir de nou del dijous 10 a 12 d'octubre, a centenars de persones amants de la cultura surf clssica entorn del Quasimoto Surf's Up Invitational Burrifornia, organitzat pel Club Surf Borriana, amb la collaboraci de l'Ajuntament.
En aquesta setena edici els afeccionats al surf clssic, que cada any realitzen llargs viatges per a assistir al Quasimoto, comptaran amb actuacions musicals referents de la msica surf, amb exposicions d'art i de fotografia, amb projeccions de pellcules, concerts, sortejos, subhastes, paelles, barbacoes nocturnes i mercat ambulant, entre altres.
Tot aix en un ambient familiar en un recinte tancat per obert a tot el pblic que vullga conixer el mn del surf i gaudir-lo.
Els atractius musicals d'enguany seran, entre altres, els Chewbacca's el divendres a la nit, Longboards el dissabte a les 12 de l'en el Surf and Beer a peu de platja presentant el seu ltim disc 'Lube', Els Panches Surfer a les 20:00h, i a les 12 de la nit The Fuzillis.
Tamb es podr gaudir amb la msica de la banda local The Rockawyas integrada pels msics de Burriana Juanma Garca, Pepe Birra, David Fandos i Pedro Cano. I a ms, es comptar amb fins a 8 Dj's que punxaran durant els tres dies del festival.
Des del dijous 10 l'organitzaci comenar a rebre en les zones habilitades de cmping als primers afeccionats al surf clssic i l'activitat comenar el mateix dijous amb les primeres projeccions i Dj's programades.
Per al divendres, a primera hora el surf ser el protagonista en l'aigua, i a continuaci ja totes les activitats musicals, de surf i culturals programades per a divendres i dissabte.
El Quasimoto Surf's Up Invitational Burrifornia s'ha convertit en un dels festivals de referncia a nivell internacional, un festival atractiu per sense massificacions, i per aix limiten les inscripcions que donen dret a cmping, activitats a la platja i els menjars i sopars del cap de setmana a 300 persones.
Per a tots aquells que desitgen ms informaci i els horaris complets del festival, poden accedir a http://www.quasimotoburrifornia.com, on trobaran tots els detalls.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana