Burriana: Borriana realitza el sorteig de meses per a les prximes Eleccions Generals del 10 de novembre


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189637_116149/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/10/189637_116149/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/10/189637_116149/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-10-2019
Borriana realitza el sorteig de meses per a les prximes Eleccions Generals del 10 de novembre

L'Ajuntament ha realitzat el sorteig pblic mitjanant un programa informtic per a designar les persones que ocuparan els diferents llocs, presidncia i vocalies, en les 38 meses electorals de Borriana durant la prxima cita electoral del 10 de novembre, en qu se celebraran les Eleccions Generals.
Aix en el Ple Extraordinari d'avui s'han establit tant els 38 crrecs de president o presidenta, com els dels 76 vocals, i tamb de les 6 persones que constaran com a suplents per als diferents crrecs que compondran les meses, i que suposen un total de 342 persones.
La designaci d'aquests crrecs s'ha efectuat mitjanant un programa informtic, a travs d'un mtode que pretn garantir la transparncia i laleatorietat, entre totes les persones censades en el municipi menors de 70 anys que spien llegir i escriure.
Tamb t en compte, el programa informtic, que per a ser elegit president de mesa, s'exigeix tamb el ttol de Batxiller o FP II, o subsidiriament el de Graduat Escolar o equivalent.
Lesmentat programa informtic selecciona de la base de dades que inclou totes les persones censades, aquelles que compleixen les condicions introdudes quant a data de naixement i nivell d'estudis i, sobre aqueix conjunt, aplica una frmula matemtica a travs de nmeros aleatoris seleccionats a l'atzar per la prpia aplicaci.
Els resultats han sigut remesos immediatament desprs del ple al Jutjat de pau, que els enviar al seu torn a la Junta Electoral de Zona. Ser aquest organisme el que comunique i cite a cada persona -si escau- per a complir l'obligaci de ser president, vocal o suplent de mesa.
Cadascuna de les persones que haja sigut triada en el sorteig pblic celebrat en el Sal de Plens Municipal rebr durant les prximes jornades la notificaci amb les instruccions a seguir per a formar part de la mesa electoral que li haja correspost, ja que les dades no poden fer-se pbliques i la confirmaci es realitza de forma personalitzada a travs de la notificaci que es far arribar a les seues respectives llars.
El diumenge 10 de novembre a les 8 del mat obriran els 23 collegis electorals a Borriana, amb un total de 38 taules, en les quals estan cridats a votar 23.728 electors, segons l'ltim cens electoral.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana