Burriana: Recta final per a presentar-se al concurs del cartell anunciador de les Falles de 2020


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189638_116150/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-10-2019
Recta final per a presentar-se al concurs del cartell anunciador de les Falles de 2020

Divendres que ve, 18 d'octubre, es tanca el termini de presentaci dels cartells que opten a ser la imatge anunciadora de les prximes Falles de Sant Josep de 2020, segons ha fet pblic la regidora de Festes, Llusa Monferrer.
Les obres que opten al concurs del cartell anunciador per a les Falles 2020 shan de dur o enviar al departament de Participaci situat a la segona planta de l'Ajuntament de Borriana en horari de 9h a 14h, de dilluns a divendres, fins a les 14h de lltim dia del termini de presentaci.
L'Ajuntament de Borriana editar i distribuir l'obra guanyadora, que a ms rebr un premi de 500 euros. Les bases del concurs tamb estableixen un accssit o menci especial, sense remuneraci econmica, per al segon cartell seleccionat.
Quant a les caracterstiques i criteris de selecci dels dissenys, en l'obra combinada amb la composici del dibuix figurar nicament, i seguint sempre aquest ordre, el text de la retolaci de la segent llegenda: 'FALLES DE SANT JOSEP 2020. BORRIANA, i en la composici s'inclour l'escut de la ciutat.
Els cartells han de ser originals i indits, i adoptaran la forma vertical, muntats sobre suport rgid (bastidor o cart ploma), preparat per a l'exposici, amb una grandria 45 x 65 cm sense marges.
Es pot participar en el concurs a partir dels 16 anys d'edat i es pot presentar el nombre de treballs que sestimen convenients. Aix mateix, s'admetran obres en collaboraci. En aquest supsit es requerir el consentiment de tots els coautors per a la cessi dels drets de reproducci i transformaci.
Respecte als criteris que es tindran en compte a l'hora de la selecci final del cartell, el jurat valorar l'originalitat, l'impacte visual, l'eficcia anunciadora i informativa, i tamb la qualitat grfica, les condicions de reproducci i edici i la transmissi de la idea reflectida. El resultat del concurs es far pblic en la pgina web i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament.
La Regidoria de Festes ha reiterat que fins al 18 de l'octubre es mantindr obert el termini de recepci de les obres que opten a ser el cartell anunciador de les Falles.
Finalment, Monferrer ha animat un any ms a la participaci i ha indicat que desprs de comprovar que cada any es presenten ms cartells al concurs, esperem que de nou els artistes s'animen a presentar les seues obres i un any ms el jurat ho tinga complicat a l'hora triar el millor cartell.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana