Burriana: Clavell (PP): El Clot s el millor exemple de com el PSOE afona a Espanya


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190216_116653/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2019/11/190216_116653/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 03-11-2019
Clavell (PP): El Clot s el millor exemple de com el PSOE afona a Espanya

El candidat al Congrspel PP visita la joia natural de Borriana que en quatreanys de govern socialista ha passat de la inversi alaband i la degradaci

El candidat al CongrsdelsDiputatspel PP, scar Clavell, ha reivindicat hui inversi i futurenfront del bloqueigamb el qual el PSOE afona a Espanya. Ho ha fet en una visita alClot de la Mare de Du de Borriana, Paratge Natural Municipal, que s una joia per alsvensd'aquestaciutat que en pocms de quatreanys ha passat de la inversi a l'aband.
Espanyanecessita un govern que treballe, que s'esforce per cada rac de la nostraprovncia, i que fique en valor les fortalesesd'aquestaterra privilegiada. Bon exemples el Clot, una zona humidavolguda i respectada pelsvens de Borriana que en mansd'ungovern socialista ha passat a degradar-se i a perdre fauna i flora de forma accelerada.
Clavell, que ha visitat el Paratge Natural Municipal al costat del president del PP a Borriana, Juan Granell, i el portaveu del PP en la localitat, Juan Fuster, ha reivindicat la defensa del patrimoni natural de la ciutatperqu invertir en el Clots generar riquesa.
ProteccipelParatge Natural Municipal amb el mateixafanyamb el qualdefensem les oportunitats per a Espanya. Perqu el Clots un patrimoni que uneix a Borriana igual que el nostre pas ensencoratja a treballar per un futur de creixement i desenvolupament. Per aaconseguir-ho, ha reivindicatClavell, fa falta esfor i sacrifici, comproms i convicci. I lamentablement Pedro Snchez estmsocupat a viatjar en Falcon i anar-se de vacances que a treballar per a afrontar una crisieconmica que adverteixenjatotselssectors.
Des del PP, ha concls el candidat, garantim la defensa de les oportunitats de cada rac de la nostraprovncia. Perqu la riquesad'aquestaterras tan mplia que elsnostresvens poden estar segurs que amb el seuvot les seues demandes arribaran a Madrid per a transformar-se en inversions que milloren la seuaqualitat de vida i serveis.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana