Burriana: PP: L'empresa de l'imputat Garca Nebot va facturar ms de 48.000 euros en dos anys a Borriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190511_116901/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-11-2019
PP: L'empresa de l'imputat Garca Nebot va facturar ms de 48.000 euros en dos anys a Borriana

L'empresa de l'imputat socialista Vicente Garca Nebot va facturar ms de 48.000 euros entre els anys 2016 i 2017 a l'Ajuntament socialista de Borriana. Aix es desprn de la informaci sollicitada pel PP a l'alcaldessa socialista que ha presentat factures saldades si b hi ha contractes que no es reflecteixen lloc que encara no s'han facturat.
L'imputat per la Justcia va iniciar la seua relaci contractual amb l'Ajuntament de Borriana l'any 2015 amb la redacci de l'Estratgia de Desenvolupament Urb Sostenible (EDUSI) per un import de 19.965 euros. Un contracte menor atorgat a dit, d'igual manera que ha ocorregut en altres municipis governats pel PSPV i que es va ampliar un any ms tard amb dos contractes per valor de 10.406 euros cadascun, el de la gesti i assistncia del EDUSI i el de la finalitzaci d'aqueix mateix pla.
Al costat d'aquests contractes, la que fora empresa del hui imputat Garca Nebot tamb va facturar una memria per a la installaci de panells solars en la piscina, per import superior als 1.000 euros, aix com es va encarregar de redactar l'informe de situaci de la Marjal de Borriana, per un valor de 6.050 euros.
Des de de Borriana han afirmat que no sn els nics contractes que han sigut atorgats pel PSPV a Garca Nebot. Entre l'any passat i el present 2019 s'ha continuat contractant a Axioma i existeixen retencions de crdit per a pagar pels serveis que encara no s'han facturat, expliquen.
En aquest sentit, confiem que la Justcia actue i resolga aquesta trama de contractes perqu la hisenda pblica no es pot gestionar com un mas. Aix mateix, lamentem que el PSPV, que exigeix al PP destitucions directes quan existeixen imputacions d'alts crrecs, es dedique ara a emparar i donar recer a un director general d'Urbanisme investigat per la Justcia per un reguitzell de presumptes delictes. s el millor exemple de la doble vara de mesurar que aplica l'esquerra quan la corrupci esguita als seus.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana