Burriana: La Regidoria d'Igualtat presenta una programaci d'activitats pel 25N


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190547_116932/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-11-2019
La Regidoria d'Igualtat presenta una programaci d'activitats pel 25N

Com cada any, Maria Romero Cano, regidora d'Igualtat, juntament amb Lourdes Burdeus Daz-Tendero i Beln Pascual Beltrn, agents d'Igualtat, han presentat la programaci d'activitats i tallers per a la conscienciaci i participaci ciutadana al voltant de la prevenci de la violncia de gnere i la reflexi per evitar aquesta problemtica social i pblica.
El conjunt de tallers dirigits, aquesta vegada, als centres educatius de la ciutat de Borriana i liderats pel projecte artstic "Llistons pels bons tractes", siniciar aquest divendres 15 de novembre a les nou del mat amb un teatrefrum per a lalumnat de quart de l'ESO al Centre Municipal de Cultura la Merc.
El dimarts 19 de novembre es realitzar a lAjuntament davant la ciutadania i de les entitats del tercer sector, a les 19h, la presentaci del diagnstic per al Pla d'Igualtat Municipal. A ms, la setmana estar carregada de xerrades-taller sobre "Robtica sexual", de la m de la doctora en Estudis Interdisciplinaris de Gnere i professora de la Universitat Jaume I, Lydia Delicat, i cinefrum de la pellcula "Perspolis", un film que donar lloc al debat del paper de la dona en l'poca contempornia.
El 25 de novembre, Dia Mundial contra la Violncia de Gnere, s'iniciar el dia amb una gimcana titulada "Festa pels Bons Tractes", dirigida als alumnes de tercer i quart de Primria a la terrassa Pay i el muntatge del projecte realitzat pels cicles formatius de l'IES Jaume I per a la prevenci comunitria de la violncia de gnere.
Els dies 27 i 29 de novembre es realitzar una formaci en la sessions de l'escola d'Igualtat a l'Auditori Juan Varea de 15h a 17h i una altra, adreada als docents dels centres educatius, amb el ttol "Prevenci de violncia de gnere en les relacions adolescents "impartida per la docent Carmen Ruiz Repullo al mateix auditori de 14.30h a 16h.
La programaci tamb est oberta a la ciutadania de Borriana i la regidoria anima, a dones i homes, a participar en les diferents activitats per a la conscienciaci pblica de la violncia de gnere. Per apuntar-se, cal enviar un correu a igualdad@burriana.es o cridar al telfon de l'Ajuntament 691674229.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana