Burriana: La Biblioteca Municipal de Borriana celebra la Nit a la Biblioteca


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-11-2019
 

Qu passa a la biblioteca quan es tanquen les llums i les portes? Segurament els personatges dels contes eixiran dels llibres i es posaran a contar totes les aventures que viuen en cadascuna de les seues pgines... Realment, s una forma de motivar els xiquets i les xiquetes de Borriana per a participar en la quarta edici de la "Nit a la Biblioteca", que la Regidoria de Cultura i el mateix servei municipal organitzen. Tal com explica el regidor de l'rea, Vicent Granell, "seran uns 30 xiquets i xiquetes els que, una vegada ms, gaudiran d'una activitat molt especial amb la qual, d'una banda, aconseguim entretindre i fer gaudir d'una nit diferent els ms menuts de Borriana i, d'altra banda, reforcem el treball de foment de la lectura que des de fa temps es promou des de la mateixa Biblioteca Municipal.
Ja s'ha celebrat una reuni informativa amb els xiquets i xiquetes inscrites en l'activitat i els pares i les mares, per a solucionar els possibles dubtes sobre la nit de divendres. Des de la mateixa Biblioteca, ja s'ha informat que estan cobertes totes les places habilitades per a aquesta nit. L'activitat comenar a les 21h de divendres i desprs de passar la nit sencera, primer aprenent i llegint i, ms tard, dormint, es tancar a les 9h del mat de dissabte.
Es tracta de dormir al costat dels llibres que xiquets i xiquetes llegiran dia a dia. Les histries de les quals parlaran durant tota la vetlada seran el centre duna nit diferent, de la qual s'acaben cada vegada ms de pressa les places per a assistir-hi. Aquesta activitat est inclosa en les visites que ha realitzat lalumnat durant aquest mes a la Biblioteca Municipal per a conixer-ne el funcionament.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana