Burriana: Borriana perd 1,2 milions en inversions “perquè el PSPV té al•lèrgia al treball”


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190674_117053/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-11-2019
Borriana perd 1,2 milions en inversions “perquè el PSPV té al•lèrgia al treball”

Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, lamenta que el superàvit de 2018 es destine a amortitzar prèstecs en lloc de resoldre necessitats de la ciutat

Borriana va perdre la setmana passada l'oportunitat de destinar 1.265.000 euros a inversions d'utilitat per a la ciutat per la “al•lèrgia que el PSPV té al treball”. El ple va aprovar una modificació de crèdit per a destinar la quantia a amortització de préstecs bancaris “en lloc d'aprofitar-la per a atendre necessitats bàsiques de la nostra localitat”.
Així ho ha denunciat el portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, qui ha lamentat que “els qui haurien d'administrar la hisenda local per a generar serveis, millorar prestacions i promoure oportunitats, són incapaces de treballar”.
Fuster va fer un al•legat en el ple a favor de les inversions “útils i pràctiques per als veïns”. “Amortitzar deute és una bona opció si al carrer no hi ha necessitats. No obstant això, el PSPV té abandonat el nostre municipi. És urgent actuar en jardins i parcs, millorar els camins rurals, condicionar el clavegueram o invertir en eficiència energètica”.
Inversions, totes elles, que podrien haver-se vist donades suport amb el superàvit de 2018. Una suma de 1,2 milions d'euros que el Govern d'Espanya permet als ajuntaments destinar a Inversions Financerament Sostenibles (*IFS). “No obstant això, a Borriana el PSPV ha tornat a demostrar que té al•lèrgia al treball, i la seua incapacitat està hipotecant a la nostra ciutat, que cada vegada té més problemes fruit d'una gestió incapaç d'esforçar-se per a buscar solucions”.
Amb una partida d'inversions executada al 25%, “Borriana pateix un llast anomenat PSPV que ens condueix a la senda de l'estancament i la precarietat en lloc d'esforçar-se per garantir inversions útils, atraure capitals que generen creixement i liderar la recuperació davant la desacceleració econòmica que tots els indicadors alerten que es consolidarà en 2020 amb una nova crisi”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana