Burriana: El Bolero de Ravel es representar al teatre Pay aquest divendres 22


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190745_117119/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-11-2019
El Bolero de Ravel es representar al teatre Pay aquest divendres 22

La companyia de ball Valncia Dancing Forward presentar el proper divendres 22 de novembre la seua funci titulada "VDF2019" al teatre Pay de Borriana a les 22h. L'espectacle est format per 5 peces coreogrfiques que van des d'un estil purament clssic fins al contemporani, amb la finalitat de mostrar la versatilitat artstica dels 12 ballarins (nacionals i europeus) que formen la jove companyia.
Aquest any, els espectadors podran veure una pea molt especial de dansa clssica de la m del jove madrileny Javier Monzn. A ms, descobriran dos estrenes, una de la coregrafa valenciana Clara Barber i, una altra, del collectiu innovador i contemporani "Led Silhouette" format per Jon Lpez i Martxel Rodrguez. Finalment, podran gaudir d'una pea del coregraf reconegut internacionalment de la companyia de Portland (USA), Ishan Rustem,
Valncia Dancing Forward s una associaci sense nim de lucre que t el seu origen a la Pobla de Vallbona i l'objectiu principal s realitzar una acci cultural de gran envergadura amb dos finalitats, d'una banda, garantir la projecci professional dels joves ballarins de formaci i, d'altra banda, donar a conixer a la societat valenciana la professionalitat de la dansa i els seus beneficis socials.
L'espectacle forma part de la programaci de festival de l'UJI Reclam i est cofinanat per l'Institut Valenci de Cultura (IVC). El preu de les entrades ser de 5 euros en platea i de 4 euros en les butaques de l'amfiteatre. Ja estan a la venda en Buraudio (Escorredor, 58) de dilluns a divendres en horari de 10h a 13h i a les taquilles de teatre Pay el mateix dia de l'espectacle.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana