Burriana: El Cementeri sense nnxols nous collapsa perqu el PSOE sols n'ha construt 72 en 4 anys


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/191012_117351/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-11-2019
El Cementeri sense nnxols nous  collapsa perqu el PSOE sols n'ha construt 72 en 4 anys

El cementeri de Borriana ha arribat a una situaci lmit com a conseqncia de la irresponsable gesti i la incapacitat d'un PSPV que ha pensat abans en els seus sous que a treballar per a donar servei a la localitat. Aix de contundent s'han mostrat des del PP de la ciutat, desprs d'examinar el treball desenvolupat pel PSPV durant aquests ltims anys en qu noms han construt 72 nnxols enfront dels 756 que el PP va construir entre 2007 i 2013.
Durant la seua etapa de govern, el PP va gestionar la compra del sl que hauria de permetre una nova ampliaci del cementeri. En ms de 4 anys han sigut incapaos de programar l'obra i han portat al lmit un servei que t una demanda de ms d'una vintena d'enterraments mensuals, tal com ha explicat Carlos Sol, regidor del PP a l'Ajuntament de Borriana.
En l'actualitat, aquesta desastrosa gesti, ha portat al cementeri de Borriana a liquidar tots els nnxols nous que hi havia disponibles i la situaci resulta crtica. S'hauria evitat si els qui governen la ciutat estigueren ocupats en les necessitats de Borriana i deixaren a un costat les seues prpies, ha assenyalat Sol. No obstant aix, la realitat s ben diferent.
En 2016, el PSPV va construir 72 nous nnxols. No obstant aix, des de l'any passat la situaci del cementeri obligava a planificar la urbanitzaci d'un nou sector i la construcci de nous nnxols. En aquests moments no s'han iniciat les obres i ja no queden nnxols nous. Els qui es vegen en l'obligaci d'enterrar a un difunt hauran d'ocupar nnxols revertits, ha explicat Sol.
I el problema radica en el fet que molts d'aquests nnxols antics no s'ajusten a les dimensions actuals, estan en mal estat o en files que ning desitja per altura. Les conseqncies de aquest aband i falta absoluta d'esfor i gesti les paguen les famlies, ha lamentat el regidor del PP.
Una situaci que exigim que es resolga, que s'adopten les mesures que s'estimen oportunes per que s'actue, perqu el que no s de rebut s que en quatre anys de govern socialista s'hagen limitat a construir 72 nnxols i entre 2007 i 2013 el PP executara 756. s la millor mostra de com uns partits pensen a cobrar i uns altres a servir i treballar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana