Burriana: El Museu faller celebra el III aniversari de la declaraci de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/191013_117352/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-11-2019
El Museu faller celebra el III aniversari de la declaraci de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Amb motiu de la celebraci del tercer aniversari de la declaraci de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, el Museu Faller de Borriana obrir les portes el proper divendres 29 de novembre a les 19h per a projectar el documental La falla i el seu Procs .
Un projecte audiovisual de Vicente Mart, de 20 minuts de duraci, sobre el pas a pas de la construcci de la primera falla de la plaa de l'Ajuntament de Valncia en 1995 realitzada pel mestre i artista faller de Borriana Jos Pascual Ibez, conegut com Pepet
En l'acabar l'acte de celebraci, el mn faller dur a terme un homenatge a Elena Pastor i Julia Lpez, Reina Fallera Major i Reina Fallera Infantil de Borriana 2020, respectivament, amb la fotografia oficial que presidir el museu aquest nou any de regnat.
El museu estar obert els dimarts, els dijous i els dissabtes de 17h a 20h per a la seua visita. A ms, es podran concertar visites per a grups a la Casa de la Cultura la Merc o telefonant a la Secretaria de l'Alcaldia.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana