Burriana: "Amura" un dileg espontani amb cordes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/191014_117353/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-11-2019

Aquest divendres 29 de novembre a les 22h al teatre Pay de Borriana tindr lloc el segon espectacle programat en l'agenda cultural del mes de novembre.
La setmana passada gaudem dEl Bolero de Ravel, una representaci de cinc peces coreogrfiques que anaven del pur estil clssic al contemporani. Per s aquesta vegada amb Amura, que podrem gaudir d'un show en qu el flamenc es convertir en el fil conductor d'una conversa entre el violoncellista francs Matthieu Saglio, el guitarrista flamenc Jos 'El Piru' i la cantaora i ballarina Isabel Julve.
Aquesta uni recrea un dileg espontani amb cordes que compon un arc de Sant Mart sonor de mil matisos en qu el flamenc adquireix un paper fonamental. s aquest estil la terra d'origen per al 'Piru' i Isabel Julve i terra d'aventura per al violoncel, Matthieu Saglio, que el descobreix seguint la via clssica (medalla d'or en el Conservatori de Rennes, Frana, el 1995), per molt prompte defuig de qualsevol academicisme i comena a acostar-se al jazz des de l'any 1996, per desprs iniciar-se en nombroses msiques del mn.
'El Piru' es va formar amb els grans mestres de la guitarra flamenca, a Andalusia. Molt prompte va anar forjant un estil molt personal, caracteritzat per una gran elegncia i per la seua facilitat natural per acompanyar les veus dels cantaors.
Isabel Julve, desprs d'estudiar dansa clssica, msica, flamenc i cant a Madrid i Valncia, va comenar a participar en gires internacionals amb artistes de renom com la Tani, Morenito de Iyora i Chicuelo, entre d'altres. Des de finals dels anys 80, Isabel Julve ha participat en les ms prestigioses associacions de flamenc de Valncia.
Les entrades sn de 5 en platea i de 4 en les butaques d'amfiteatre i ja estan a la venda en Buraudio (Escorredor, 58), de dilluns a divendres de 10h a 13h, i dimarts i dijous de 18h a 20h. A les taquilles de teatre Pay estaran a la venda una hora abans de cada espectacle.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana