Burriana: Borriana inaugura el Betlem dUnivers Playmobil


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191214_117522/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 03-12-2019
Borriana inaugura el Betlem dUnivers Playmobil

Desprs de l'xit obtingut en la sala d'exposicions del Centre Municipal de Cultura amb la mostra de l'Univers Playmobil Borriana, l'associaci ha decidit complementar l'exposici amb un gran pessebre en el qual, una altra vegada, les emblemtiques figures de la marca alemanya tindran tot el protagonisme.
La inauguraci tindr lloc el proper dijous 5 de desembre a les 19.30h al Centre Municipal de Cultura la Merc amb un clar accent borrianenc, ja que el muntatge ser a crrec de la famlia Granell Marco amb la collaboraci del castellonenc David Vzquez Guerrero .
El pessebre es podr visitar a partir d'aquest dijous i permanentment durant les vacances de Nadal a la cristallera del Centre Cultural la Merc. Per la seua banda, des de les regidories de Cultura, Educaci i Joventut de l'Ajuntament de Borriana s'informa que ja estan disponibles i en marxa les visites escolars dels centres educatius de Borriana a l'exposici. A ms, amb motiu de l'arribada del mes de desembre i de les festes nadalenques, la mostra obrir extraordinriament de 10.30h a 13.30h, divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8, aix com el dissabte 14 i el diumenge 15, el dissabte dia 21 i el diumenge 22, el dimarts 24, dijous 26, divendres 27, dissabte 28, diumenge 29, dilluns 30 i dimarts dia 31 de desembre.
s, una altra vegada, una oportunitat de gaudir grans i menuts de moments en famlia, entre amics o coneguts, i tornar a recuperar la mgia i l'esperit de Nadal.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana