Burriana: Borriana presenta la Fira del comer de Nadal per a aquest cap de setmana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191215_117523/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/12/191215_117523/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 03-12-2019
Borriana presenta la Fira del comer de Nadal per a aquest cap de setmana

La regidora de Comer i Mercats, Sara Molina, juntament amb el president de la Federaci de Comer de Borriana, Emilio Dvila, han presentat una nova edici de la Fira al comer de Nadal a la plaa del Pla per als dies 6, 7 i 8 de desembre.
Tal com apuntava el president de la federaci: "Aquest any, estem ms contents que mai. Tenim una participaci de gaireb trenta comeros de Borriana que, juntament amb l'esfor i la illusi que hem posat en aquest projecte, permetr omplir i potenciar el comer local, s a dir, complirem amb l'objectiu d'acci unilateral de la Federaci de Comeros i l'Ajuntament de Borriana ".
La fira s'inaugurar el proper 6 de desembre a les 18 hores amb la popular encesa de llums de Nadal, que estar acompanyada d'un castell de focs artificials i l'actuaci del grup borrianenc Trebed. A ms, fins a les 21h, hi haur una fira infantil nadalenca amb tallers de malabars, mquines de cot de sucre i un espectacle meravells del Pallasso Show.
A l'endem, la fira obrir les portes d'11h a 21 hores amb la collaboraci dels comeros de Borriana i una fira infantil on es podr gaudir d'un taller de ciris de Nadal i un taller de boles per a l'arbre de Nadal d11h a 13 hores i d11h a 14 hores, respectivament, en el mateix recinte de la fira.
A les 17 hores, les acadmies de ball Cris-Ol i Luisa Piquer sorprendran amb unes actuacions musicals, al mateix temps que el Pare Noel visitar la fira i als ms menuts de la ciutat per donar-los l'oportunitat er donar-los l'oportunitat de lliurar-li la carta plena d'illusions i de fer-se fotos. A les 18.30 hores, El Mag Perete i Carlos Ferrer realitzaran una actuaci de mgia fins el tancament de la fira a les 21 hores.
El diumenge 8 de desembre, la fira seguir amb tallers de cuina i xapes de Nadal a partir de les 11 hores i al llarg del mat amb la fira infantil situada a la plaa Major. El primer concurs de canons de Nadal a les 17 hores, protagonitzats per alguns centres educatius de Borriana, la visita del Pare Noel i un taller de Scrapboking Infantil ocuparan la vesprada del diumenge. Finalment, a les 19.30h es realitzar el sorteig presencial de Nadal i el tancament de la fira a les 20 hores, amb la cloenda de la Fira del comer de Nadal de 2019 a Borriana.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana