Burriana: Borriana ser seu internacional del campionat mundial de pdel Fip Star Or 24


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192301_118456/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192301_118456/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-01-2020
Borriana ser seu internacional del campionat mundial de pdel Fip Star Or 24

Borriana es convertir entre els prxims dies 20 i 26 de gener en seu internacional del campionat mundial de pdel FIP Star Or 24, en el qual es repartiran 13.000 euros en premis. Organitzat pel Club Espadel Borriana amb la collaboraci de l'Ajuntament i la Federaci de Pdel de la Comunitat Valenciana.
Concretament, durant la propera setmana, les installacions del club Espadel Borriana acullen la primera de les proves internacionals del torneig, que juntament amb la que se celebrar a Elx a l'octubre, seran les niques seus a Espanya del campionat del mn de pdel.
El regidor d'Esports, Vicent Aparisi, i el gerent del club Espadel, David Olivas, han presentat el torneig per parelles internacional que reunir al voltant de 600 jugadors i jugadores de la categoria de 1a Masculina i Femenina, de 8 pasos diferents.
Aparisi ha agrat al club l'organitzaci del torneig per portar a Borriana un esdeveniment esportiu d'envergadura internacional, perqu sens dubte comporta un benefici per al municipi en diferents mbits, com a nivell de comer i turisme i, al mateix temps, contribueix a donar visibilitat a la ciutat.
A ms, el regidor ha mostrat la seua pretensi que aquest campionat tinga retorn en forma de campions o campiones mundials de Borriana i posat en valor el rdit que comporta la celebraci del circuit internacional en l'rea de l'esport perqu afavoreix els objectius del Servei Municipal d'Esports (SME) quant al foment de l'esport base municipal en disciplines ms minoritries que el futbol.
Per part seua, David Olivas ha destacat la alta participaci de les millors parelles amb moltes visites estrangeres del Jap, Xile, l'Argentina, etc, a ms ha assenyalat que durant tres anys consecutius Borriana ser seu del torneig internacional.
Tamb ha animat a les persones aficionades al pdel, i tamb a les que encara no ho sn, a acostar-se a gaudir del gran nivell de joc de les partides que es disputaran durant el torneig, les finals del qual, ha precisat, se celebraran el diumenge 26.
Calendari
- Dilluns 20 de gener, a les 19h, comencen les primeres partides
- Dijous 23 de gener, al mat, comenaran les primeres eliminatries amb els equips internacional.
- Diumenge 26 de gener es jugaran la resta d'eliminatries i semifinals i, a les 17h es jugar la partida final. A les 18.30h, aproximadament, tindr lloc l'acte oficial de Lliurament de Trofeus.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana