Burriana: La fira de Sant Antoni arriba a Borriana carregada d'activitats per als ms menuts


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-01-2020
 

La Federaci de Comeros de Borriana compleix amb la programaci d'activitats del programa anual realitzat conjuntament amb l'Ajuntament de Borriana i organitza una vegada ms, una fira Outlet que estar acompanyada de tallers, activitats i jocs entretinguts per als ms menuts de Borriana amb motiu de la celebraci de Sant Antoni els dies 17, 18 i 19 de gener.
La fira Outlet estar oberta divendres i dissabte de 10 del mat a 8 de la vesprada mentre que les activitats, que es desenvoluparan al llarg de el cap de setmana al carrer la Tanda, siniciaran el divendres 17 des de les 17.30h fins a les 20.30h amb un fotomat i pintacares.
El dissabte 18 tindr lloc, d11.30h a 13.30h, un taller de decoraci de galletes i la vesprada estar completa amb un photocall, pintacares i un taller manual de 17.30h a 19.30h.
El cap de setmana, com tamb ha remarcat Emilio Dvila, president de la federaci, "s una oportunitat de potenciar, com moltes vegades, el comer de la nostra ciutat amb activitats i tallers per a tota la famlia. Per aix, des de la federaci volem convidar a totes les persones perqu s'apropen i gaudisquen, no noms de les activitats que hem programat, sin tamb dels infants, les compres i les oportunitats que Borriana ofereix al llarg de el cap de setmana de Sant Antoni".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana