Burriana: Borriana finalitza amb xit les primeres jornades d'autoprotecci dirigides a dones


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192316_118469/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-01-2020
Borriana finalitza amb xit les primeres jornades d'autoprotecci dirigides a dones

Ms de 40 dones han participat en les dos jornades d'autoprotecci i defensa personal dirigides a dones majors de 16 anys, que s'han realitzat aquesta setmana, els dies 13 i 15 de gener, en el gimns del CEIP cardenal Tarancon, organitzades per l'Ajuntament a travs de la Regidoria de Seguretat, en coordinaci amb personal de la Gurdia Civil de Borriana.
Segons ha assenyalat el regidor de Seguretat, Javier Gual , aquesta iniciativa ha sigut un xit, ja que ms de 40 dones han assistit i han aprofitat els continguts que s'han impartit durant aquests dos dies, grcies a la inestimable bona disposici dels agents de la benemrita.
Al llarg dels dos dies, les assistents han rebut formaci terica i prctica per a poder fer front en millors condicions i amb major preparaci davant situacions potencialment indesitjades, dotant-se de recursos reactius i altres mesures d'autoprotecci.
En aquest sentit, l'alcaldessa, Maria Josep Safont, que ha assistit a les jornades, ha manifestat que han resultat molt interessants, instructives i prctiques, en les quals s'ha fomentat, principalment, la seguretat des de la prpia autoprotecci, per a saber reaccionar preventivament davant situacions indesitjades.
Aix mateix, ha expressat el seu agrament a la policia local i especialment al personal de la Gurdia Civil, per la seua predisposici, la seua bona i desinteressada labor en favor dels altres, com en aquest cas, que s'han implicat personalment i de manera altruista, perqu Borriana siga una ciutat ms segura i millor per a totes les persones.
Finalment, Safont ha destacat el bon acolliment d'aquestes jornades que demostra el seu encert en la planificaci, organitzaci i realitzaci, i ha avanat la possibilitat que es tornen a realitzar en un futur perqu ms dones puguen beneficiar-se d'aquests coneixements tan importants, ja que sn pautes bsiques de seguretat que no hem de perdre de vista.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana